Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj ovih bošnjaka, ne može se mrdnut od njih, boli nas *** za vas, nas bosance i hercegovce, idući rat je među nama xD al' đeš sa vehabijama da mi se pred kućom raznose ccc.... ova amerik se nateže, ne zna hoćel' kakit ili piškit. da je htjela napad dosad bi napala, al' prpa guzi kad nema saveznika.
Neće povući brodove, ali će zato povući svijet za ili u k....c.
ja sam BOŠNJAK vjera mi je ISLAM jezik mi je BOSANSKI
Rodila te majka tako pametnog. Imas li jos nesto da izjavis?
NE DOZVOLITE DA NAS PREVARE !! http://www.youtube.com/watch?v=DLi6fHVG5E8
pregledao sam video i nije mi jasno sljedece: "Kao Bosanac (nije isto sto i Bosnjak) bi trebao da se izjasni svaki normalan gradjanin Bosne i Hercegovine koji nije islamske vjeroispovjesti a koji je rodjen ili je porijeklom iz BiH". Jel to znaci da Bosnjak ne moze da bude nemusliman? Isto tako zar nije licemjerno traziti od drugih da se odreknu svog etnickog identiteta, u spotu koji trazi da se ne odricemo svog etnickog identiteta? Ko vam samo smislja ove gluposti?
Jebo ti tu demokratiju kad je nekom rat opcija.u srednjem vjeku je bilo vise demokratije nego sad...
ja sto ne mogu ovih glupih komentara.....pa kako ce "diplomatija" da radi ako ne postoji vojna opcija. Assad samo kaze NE i kako onda dalje? Pa ko normalan zeli rat? Niko, ali sa mangupima ne moze drugacije. Moras ih malo udarit po nosu pa tek onda "diplomatija".
Sada sam naucio sta su pametni komentari.kako ti ljudi prosvjetle vidike kada si u mraku ti je cudo jedno...