Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budžet za odbranu SAD 500 milijardi $, ruski 60, pametnom dosta.
srbija na haparatima opet ih hrvati deru po običaju
glupi bosnjo...te pare ne idu na americko naoruzanje vec na ogromne plate vojnika a pogotovu oficira i generala......jesi li ti svjestan budalasti bosnjak koliko amerika ima vojnih baza po svjetu?...koliko to kosta?.....koliko porodica mora hraniti u drugim drzavama i placati im smjestaj......zasto su bosnjaci tako tupavi???....da imas i malo mozga znao bi da to vise ni amerika ne moze da placa i da povlaci svoju vojsku u ameriku.....
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Postavljanjem BiH na tu listu i to 89 mjesto je dovoljan dokaz neozbiljnosati analitičara. U slučaju sukoba na zapadnom Balkanu OS BiH bi re raspale na tri dijela u roku od 60 sekundi. Svak bi svom stadu otišao.
Wolfix nije bas previse pametan, ne zamjeri mu.
Kakva glupost Hrvatska na svim poljima je ispod Srbije, jedino sto imaju budzet veci, ali pare ne biju po neprijatelju. Napravite komparaciju videcete i sami.
SR. vs HR http://skr.rs/YyL SR. vs BiH http://skr.rs/YyF BiH. vs HR http://skr.rs/Yyv BalkanBosnjak Pitaj te ucesnike Oluje kakav su otpor imali, nikoga, jer je to bio dogovor. Da bi primorali Milosevica i srbe iz RS da prihvate Dejtonski sporazum. Sta mislis da je Oluja dalje nastavljena, onda bi Srbija usla u rat i onda vas sinko nebi bilo ni istoriji.
BalkanBošnjak Druskane ocigledno pises gluposti, Vojska Srbije nije bila u BiH, jer da je bila znas i sam da bi danas kucakao iz anadolije. Pogledaj i sad komparaciju Srbije i BiH, plus izuzmi iz BiH srpsku vojsku. Da vam nije amera i englea, pa cak i turaka, druskane moj svestan si sta bi bilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zar nije Srbija,sta bi od obecane vojne tehnike bratske Rusije...
Suck it losers!!! https://www.youtube.com/watch?v=CU3dvLy249Q
transkript sa brijuna srbima ćemo zadati takve udarce da se više nikada ne oporave
Nema tu vojne sile kad Njemacka krene proizvodit silu i pokoravat svijet
srbija moli rusiju da im da oružja vučić se usro hrvatske hahaahha hrvati i muslimani sa bošnjacima za dva dana mogu ući u beograd ali neće sada ima vremena
biće njima srbija koliko je mogu vidjeti sa kalemegdana
ovo je materijalna racunica. vojska bez m u d a nema vajde od tehnike.
godra mi zbog naši h
Napoleon o Hrvatima u francuskoj vojsci "Hrvati, jučer sam se osobno uvjerio u vašu hrabrost. Stekli ste slavu i neumrlu čast!" "Ja nisam nikada imao hrabrijih i boljih vojnika." "Hrvati to su najbolji vojnici svijeta. Kad bih imao samo 100 000 Hrvata, osvojio bih čitav svijet"
jarane imaš napoleonove spise pa čitaj
Realno narodi ovih regija nikada nisu bili u pravom totalnom ratu. Jeste Srbija imala Cersku i Kolubarsku bitku i probijanje solunskog fronta, ali njeni učinci su minorni za ishod tog rata a žrtve ogromne. RAT koji mi znamo voditi je samo da tamanimo nejać onom drugom. I to je sva naša hrabrost. Turci su se iskalili na Galipolju, Njemci i Rusi nebrojeno puta do sada. Ameri reklamiraju Normandiju i Platona, ali to nije ni približno njemcima i rusima. Staljingrad i Kursk su dimenzija za sve! Uz to su ameri korporativna nacija a njemci i rusi su narod. Britanci su bolji od amera ako su im resursi isti. Izraelci najbolji a to su i dokazali
hrvatska da hoće srbe bi za dva dana pregazila do sofije
A šta će u Sofiji?
to se tako kaže do sofije
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bili su i Rimljani, donedavno i Nijemci, tako će i ovi...
svijet se vrti u krug i nicija nije do zore gorjela
nek su, meni ne smeta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)