Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ameri mu napravili nezavisno kosovo a on kontra njih...
jos uvjek zalis za Kosovom :)
...a ti za banjalukom? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ima i ko da pametuje i drzi moralne govore dok im stricevi i ujaci prave hajduciju po ukraini cekajuci priliku da pokupe bijelu tehniku i dok nam susedi iz nezavisne HR idu ratovat po legiji stranaca ubijajuci sirotinju po africi.... kada osudjujute onda osudite i svoje izrode i izmet koji vam po svijetu na isti kalup kao i ovaj albanac sprovodi pravdu nad sirotinjom
ne kontam
hmm klix ne izvjestava da je sluzba bezbjednosti Kraljevine Norveske uhvatila 3 terorista porijeklom iz EX-YU , koji su bili bliski Al Kaidi i ratovali su u Siriji. 90% sam siguran da su VIC " NAROD " Mosnjaci :) ) ) )
Pa dobro, to khm... i nije baš najvažnije...
:)))) A sta bi svi mi da nema klix portala i nasih Mosnjaka ? Pa kome bi smo se smijali boga ti :)))) Ramzes ovdje Ustasa , na drugom clanku psuje Hrvate i psuje im majku Ustasku , a na trecem clanku je antifasista i borac multietnićar :)))) Dobro ovako slicno im je i za naciju , jos nemogu da ustanove sta su Bosnjaci, Bosanci i Hercegovci, Bosanci ili Muslimani :) ) ) ) ) ) ) ) VIC " Narod " Mosnjaci :) ) )
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kupite mu dvije! Jednu - koju će nositi na suđenju i Drugu - u kojoj će ići na električnu stolicu
Napredan je. Zna ko mu je bio djed i pradjed i prapradjed. Krv nije voda. Uostalom, ne treba mu suđenje. Teroriste smaknuti odmah.
Xaxaxaxaxa dajte mu! Nek vide koga podrzavaju! A vi mosnjaci ste isti. Hvala bogu i ameri su se probudili i jebe se vise njiha ga bih. Xaxaxaxaxaax
ni kozne gace ga ne spasavaju,siptarski terorista ce dobiti stolicu na elektricni pogon
Ko god јebe Amere i Čifute ima moju podršku, nebitno jel' taj se zove Šaćir Šaćiri ili Kim Jong
nije kosovo po halal standardima
UBLEHAŠ,BOLJE MU JE DA JE KIFLE PRODAVO
mogao je i tuljumbe prodavati :)?