Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi Bosnohercegovci vjerujemo rusima i srbima isto ko da ce nas sutra klat!a sto se tice mira pa dal ne istalirase prije par dana Amerikanci u Poljskoj jedno oruzje koje pokazuje koliko vjeruju rusima... A sto se mene tice sigurno je mir najvec solucija ovo maHnitom svjetu:kad samo znas sta ste srbski koljaci i siledzije zajedno sv asom bracom rusima,rumunima,grcima,ukrajincima radili po BiH-? DON\'T FORGET!Pocelo u Vukovaru zavrsilo u Srebrenici! BiH4EVER!
samo zajedno u boj protiv izlaamskoteerroorriistichke nemani.!!!!!!!
STA OVO NEMA PIPE4ever I OSTALIH B A L I J A C A DA KOMENTARISU OVO..IZGLEDA DA SU OISLI DA SE ISPLACU KAD SU OVO PROCITALI..