Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kupi sirotinja zrakoplove i misle samo leti leti bez ozbiljnog odrzavannja.. danas sve sto kupis moras nadogradjivati .od siftvera i sl. do drugih gluposti a upitan je i kvalitet izrade ... americki i kanadski se ne ruse jer su vjerov.kcalitetnije uradjeni .
pa ne moze se porediti kvalitet tog aviona za trziste Afrike i Etiopije i Ameriku, to je trasticna razlika. ja mislim da je doplo jeftiniji za Afriku. Sistem vrijednosti danas u svijetu je totalno poremecen, i jedan amer je vrijedniji od 187 etiopljana, sto je po meni grozno.
Normalno da nije do aviona, pa avion prođe 15 godina testiranja prije nego ga puste. Dokazaće se, polahko.
sta je za njid 100-200 ljudi manje vise
LETE novinaru!
Za njihovo trziste su boljeg kvaliteta
Ne bi se usudio sjesti u ovaj tip aviona
Do jedom.