Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahahahahahhaha braća vehbosi na aparatima
Zasto Klix ne objavi vijest o danasnjem pokolju preko 200 civila u istocnom dijelu deir zora u siriji od .strane isila ?! Neka objave i napredak saa jer su uzeli od nusre Salmu kao da su se priblizili najvecem isilovom gradu Al-bab na sjeveru zemlje na samo 5 km poz.
Sto se tice Irana , pa ne znam zasto se svijet na njih okomio ??' irak ih napao , saudi ih provociraju kao i izrael , oni nikog ne diraju pozzz za Ilijas!!
Dasu se balkanske vodje ugledali na ovog covjeka rata nebi bilo.
Ako ikome treba udariti sankcije to su iranci, predvodnici nereda na bliskom istoku...
nafta u veleprodaji 1.15 KM (bez PDV )
Jestel primjetili da se uvjek spominje "SAD i EU".... EU je ESADOV mali bich
Pišaj po Rusima i smrdljivim Saudijcima, naprijed Iran sa Evropom i Amerikom!
aaahihihihihihihihihihiiii...ima li neko da glupom bosnji objasni da su iran i rusija saveznici...odnosno da iran zavisi od rusije?
hahahahahha ma šta zna glupi bošnjo bolan
Znaju ameri šta rade, Iran će postati jedno veliko tržište za ulaganje i uzimanje love.
Sex sa Rusima je upravo u toku. J'bu ih Ameri u glavu, a oni hoce da glume neku silu. Ode nafta na 20$. Nama dobro, a za Ruse i njihovu ekonomiju me svakako boli k...
Irance u lance!
Šta će te, vidoviti Hilmo, jbg.. Gledam u grah - povoljno.... "hilmohilmic prije 1 sat, 1 min Pametan način da potakneš američke velike kompanije (a i druge svjetske uopće) da izvrše pritisak na vladu, kako bi ubrzali proces skidanja sankcija... Veoma mudro..."
Sada ukinu, sada uvedu, uzjeeb.. se ko prdeš po gaćama