Najskuplji projekat do sada
0
SAD grade ambasadu u Londonu od milijardu dolara
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i oni nas uce kako ne treba graditi zidove... :)
2010-2020 -borba protiv terorizma -pojacano usadjivanje demokratije -borba za ljudska prava
@ha ya @ TRI pametno receno....
Sta li ce se samo smisliti za period 2010-2020 da bi drzali u strahu isprepadane i povodljive ljude
TRI najvece bajke za naivne u periodu 2000-2010: 1. \"globalno zagrijavanje\" 2. \"svinjska gripa\" 3. \"ekonomska kriza\"
lako je njima za pare,kad ih sami stampaju koliko im je potrebno :)
Kamo srece da je to samo ambasada...
A sve se nema i sve \"svjetska ekonomska kriza\" i \"ogroman nacionalni dug\"
\"Nova ambasada nalazit če se na području...\" Ups, greška. Nije \"če\", već \"će\".
enp u beogradu grade jeednu od 130 miliona i brdo kvadrata.
Stvarno su idio*i! Kad svi stezu kais, ondi drijese kesu kao, vidt\'te kol\'ko mi imamo para, evo pravimo novu ambasadu od para od prodaje oruzja nekim glupsonima iz treceg svijeta. E, svasta.
masoni i iluminati, sve je to upleteno, neki znaju da rade za njih a neki ne znaju, ne moze se tu nista raditi samo gledas kako svijet propada i propada :( neka nas Allah dragi sacuva
Obama, yeebeem ti familiju nigersku onako usput iz cista mira. Koje kuurchenje i preseravanje u trenutku kad 60% svjetkse populacije jedva prezivljava.
crkli dabogda