Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dozvoljena brzina na americkim autopevima (freeways) je prebrza...110kmh na sat ili 70 milja, ljudi voze agresivno, previse ima automobila na autoputu, svi prate jedni druge preblizu ionako, tri linije ali pretesne-dovoljno za malo auto a pored tebe kamioni sa 18 tockova..., sta je smijesno je skoro ista brzina dozvoljenja u krivini, uz brdo, niz brdo, a i kroz grad na tim njihovim autoputevima...malo skreni u stranu kucnuces nekoga......totalno se opustim kad se vratim u kanadu da vozim.
Lancani sudar od 100 vozila ??? Majko draga sve ih djuture poslati da polazu vozacki ponovo. Hajde da njih par nije stiglo reagovati na vrijeme ali 100 komada. Klocevi pravi
Eh da mi je znati samo kako su ovo uspjeli...
Al.lahau Akbar !