Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista novo .. Dodik odavno ima isti status ;)
Ah zaboravih parlament i njihovu uzu familiju ^
Duša draga. Naravno da je osoba..
Nije osoba, životinja je stoko nadobudna. Oslobodit životinju je jedno, napravit od nje osobu je nešto sasvim drugo i bolesno bez premca.
Vidi ti njih dvojice što se se našli ugroženi.... :)) A ja još čitam obavijesti i dumam: "Ama gdje li sam uspjela da navučem ove nacionaliste da pjene i što li me Cellems brani?", kad ono na članku gdje su me pogodile pametne i tužne oči koje gledaju kroz rešetke.. Pa kako ograničenom umu, objasniti širinu vasione? Pa nikako.. Za mene je ova šimpanza više osoba od vas dvojice skupa i ćaos.. Cellems pozdrav za tebe :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
trebaju ljudska prava koja su oduzeli zatvorenicima u Guantanamu dati zivotinjama..
I eto vam Amerike.
genocidaši su dobili status životinje
Deklarativno se boriti za prava svih zivih bica je jedna , ponekad popularna stvar. Razlike nastaju kada pustimo dijete da gadja patke i druge ptice kamenjem,udara stene jer je manje od njega,lovi zivotinje zbog trofeja ili priznanja i pohvalimo djecu zbog dobrog gadjanja. Tako je i u ratu. oni koji su trenutno jaci ...love,gadjaju,kolju sporta radi. i na kraju kao rezultat svega kazemo za nekoga ko ima menieres sindrom :vidi idiota! Greska je jedino sto ne okrenemo prst prema sebi.
joj big deal. sta odmah frku pravite. ko da ste ugrozeni ccc
obama!
O, Bože sačuvaj!
Mozel se ozenit sad?
Ne mrzim zivotinje ali jos malo pa ce i u BiH psi lutalice imati status osoba..
Trebali su samo dati ovaj test članovima suda: http://youtu.be/OVlJv7ZkvGA
u0ɹpo *** ti mamu u usta
Reagovali bi ko ovaj idiot "Apsolutno" :D
eh kad bi se ovako brinuli jedni o drugima(ljudi) gdje bi nam kraj bio?