Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musliman sam, volio bih otici na Hadz jednog dana, ali mi se ova Saudija toliko ogadila .... Bilo bi najbolje da se Mekka proglasi nezavisnom drzavom, nesto u fazonu Vatikana, da vjernici mogu ici obavljati svoje hodocasce a da ne moraju biti gosti ove nazadne i stvarno po zivot opasne drzave.
Saudija je ekstra država i ekstra narod... čak narod i voli svoje vladare...... al su vladari loši i zagrizli za vlast a osigurali svoje stolice izgradivši dobre odnose sa glavnim policajcima danas Izraelom i Amerikom. a ti ako ne voliš arabiju, moreš ti na hadž i u Konju u tursku il na Kerbelu u Irak.
Imaju pare i kupuju sta zele a to nije nas problem. Mi i amo i previse nasih problema to mislim na Dodika Covica i Bakira..
Na kraju će ovi arapi biti naoružani kao ni jedna zemlja a necće imati šta braniti.
a Saudijska Arabija ce SAD-u prodati drzavu za jedan dolar
Licemjerni Ameri.... para vrti dje hilti nemere..
jedini cilj je da se amricko smece proda nekom. ta roba je beskorisna i neupotrebljiva.
znas ti, iz svojih Trnovaca , seljak, sta je neispravno.
@KosovoRepubljik hajde ti u siriju idi olakšaj se na nekoj ropkinji jadnici kidnapovanoj i pretvorenoj u prostitutku
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Mogu kad im je potrošačka korpa u skladu s primanjima
nema nista bez dzihada
da mi ga nece bagdadi ili neki nepismeni vehabijica ovdje pokrenuti?
@osmancicvara7 nek si ti pismen
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Saudijska Arabija se priprema za rat protiv Irana.
Najbolje bi bilo da se ne pripremaju, i da indijanci i sektaši vatropoklonički zauzmu iz perzije , meku i medinu i zasade svoje zabludjelo vjerovanje. To im i jest cilj širkijaneri...
ovaj sistem je bezveze, ima samo 60% uspjesnosti po americkim generalima.....znaci 4 od 10 prode, ali ovo je reket debilnim vehabijskim saudijcima, da im saveznici ne bi donijeli demokratiju. za sto bi kupovali ruske sisteme, a onda i americke koji su losiji....jebi ga....
60% uspjesnosti kazes?? 4 od 10 prodje?? jbm ti uciteljicu koja te tako naucila..
@nide veze 4 od 10 je tebi 60 %, e jesi inteligentan treba te japancima prodat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pravi muslimani
Podržavam, mada su rusi povoljniji 😁
Džamije su naši prikriveni raketni sistemi.
sticenik? koje psihijatrije
@ola. Nisam to rekao ja, nego dični i velepoštovani Hadžo Efendić - Goraždak i nekadašnji bh ambasador u Austriji, ili Švicarskoj, ne sjećam se više. Poznat po tome što nije znao ni maternji, a kamoli neki strani jezik. Ima to negdje u ratnom izdanju magazina "Dani".
neće biti svjetskih ratova sve dok neko ima da kupi te američke hrke ..
sto se saudici nauruzavaju