Karta svega šest eura
0
"Ryanair" uvodi stajaća mjesta u avionu
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bjezmo, eto reve!
nije upitna samo sigurnost tokom turbulencija i polijetanja/slijetanja, nego postoji i pitanje nosivosti. ako je to npr 50 putnika vise+njihov prtljag - mozda bi nam kakav strucnjak za avione mogao reci je li to neki problem ili ne
u JBT..ima izac..
Posle rata je iz Tuzle za tursku letio cuveni PRPOLINO AIRLINES...To je bila turisticka ruta sa onim velikim torbama u povratkuu ..I znalo se desiti da nema mjesta i onda udje gazda u avion i podijeli male stolice za one koji stoje i on kaze onako prodornim glasom \"duze ste stojali u busu do aerodroma nego sto cete do TURSKE :)))) Tako da smo mi uvijek isli korak unaprijed pred ostatkom Evrope ...Sva sreca pa je aerodrom u to vrijeme bio pod kontrolom SFORA pa kada je onaj vojnik usao u avion da pogleda jeli sve ok pred let tip je bukvalno derno na dupe :)))))......ZAPAMTITE PRPOLINO AIRLINES uvijek ide ispred vremena ......
Ako pogledate sliku ima mjesto ispred covijeka na stocicu gdje moze sjesti zena.Da se covjek zabavi dok leti sa necim.
\"posljednjih deset redova i zamijeniti sa 15 redova stajaćih mjesta\" nije jedan red jedno mijesto, ako npr u jednom redu ima 10 sjedala, znaci radi se o 100 putnika, ovako ce moci potrpat 150 !
Kakva glupost! Vade posljednih 10 sjedecih redova da bi stavili 15 stojecih?! Citavo sranje radi 5 mjesta - i to stojecih?! WTF?!
postuju te onoliko koliko platis
ovo mi izgleda kao covjek na tabutu
IMA IZAC! ZADNJA MAJSTORE!
Četvrta klasa na Titaniku
K\'o da smo stoka...
Ne do bog da smo mi to uveli prozvali bi nas najciganima na svijetu.
hahaha, ma ako se moze taslaciti stojeci onda moze i u rayan air stojeci bilo sta :D
ako ja mogu stajat u tramvaju od Bascarsije do Ilidze, onda mogu i oni od Pariza do Londona. Ha ja.