Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UH evo ponovo prica iz 2003 godine ma nemogu vjerovat a koje je do sad bio u Avaganistanu. A glupe price.
\"Ryan Crocker: CIA/Mossad planira nove napade iz Afganistana\" + CIA je napravila Al Qaidu odnosno to je popis muđahedina koji su trenirani cak i na americkim teritorijama i gradovima za borbu protiv sovieta i komunizma CIA je njih i osamu napravila, finansirala, i dobavljala oruzje. +Talibane koji su ekstremna vjerska desnica, koje su ameri doveli na vlast samo zato sto su ANTI-komunisti/rusi ruseci demokratski odabranog predsjednika u 90setim ali s obzirom da je nadeno dosta nafte ameri su od njih napravili teroriste pomocu medija u vlasnistvu zidova... kao ono taliban sa kalasom u SPILJI je kao prijetnja najvecoj TRENUTNO sili na svijetu koja je udaljena POLA PLANETE !?! samo gluipi ameri to mogu vjerovati i ignorisati cinjenice u historiji, knijgama, internetu...
@ZIVKO napus..i se tali.banskih kapuran,a a i nasih balijski..h ako ti je malo potrazi u bagramu ima dosta
= Cock!!
po tvome ,znaci preko 100000 vojnika se bori protiv par stotina.
A koliko ste vi puta napali!? ... hiljadu, deset hiljada, sto hiljada, milijardu ...!? I TO KAO AGRESOR NA TUĐOJ ZEMLJI I U TUĐOJ KUĆI !!!