Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije baš pametno rušiti bogomolje i paliti vjerske knjige. Mnogo ljudi se uvrijedi, a neki krenu u osvetnički pohod. I onda odmazda zbog osvete, itd...
Neznam sta mi imamo uopste sa njihovim izborima da se ovoliko forsiraju
Pa ako si dio evrope itekako imas, sve je jarane povezano
Desničarski trend sa bilo koje strane nije poželjan, znači ni na istoku ni na zapadu!
Lijepo sam vam rekao da nisu samo Wilders, Šešelj nego je i Erdogan na krivom putu. Holandski narod je pravilno odabrao, a Demokratija nije izum za primitivne, pa zato i imamo konstantan cirikus u BiH, Srbiji i Turskoj, pa danas čak i sastanak u Sarajevu o tom cirkusu ! Nije zaljubljensot u ZApad, ovo ono. I zapad je bio primitivan dok se nije ODVOJIO DRŽAVU OD RELIGIJE ! Đe ste u religiji vidjeli glasanje ??? Imaš fratre, popove , hodže i ... bog te veselio !
Ubjedljiva pobjeda, nema šta, sa 22% osvojenih glasova. Bez još pet drugih stranaka ne može imati većinu. Koja propaganda i spinovanje ljudi.
I Rutte je populista s tim da Wilders nije posjedovao ljudske rsurse za vladanje. Malo je poznato svima van Nizozemske da je Wilders jedini clan svoje partije a svi ostali su samo simpatizeri sto znaci dodju i odu ako im se nudi mjesto. Njegova partija ni na opcinskiom nivou nije uspjela nigdje uspostaviti vlast bas szbog toga jer nemaju kadrove nego se skupljaju po pozivu.
Ma to je samo bivša administracija.
Bravo za zdrav razum