Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nezavisna RS je nemoguća jer se cijepa na dva dijela u Brčkom. Samo ćemo svi upasti u sankcije i neimaštinu.
Nezavisnu Rs može Gojku iz Sokoca prodavati sa 3 zuba i 4 braka propala.
Ona nema podrsku 10 zemalja UN clanica.Katalonija koja ima 300 puta jaci ekonomiju od RSa nije mogla dobiti nezavisnost iako je sastavljena. A ovaj entitet RS nema apsolutno nikakve sanse pa cak i kad bi se bosnjaci slozili.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ludi Milojko kaže ds su se nadležnosti prenijele pod pritiskom. Pa i Dejton su Bošnjaci potpisali pod pritiskom. Onda vraćamo se na ustav 1990 BiH bez entiteta.
Bosnje ce poludit od svakodnevnih bombardiranja Dodikom. Dnevno pet teorija o Dodiku. Morete li shvatit da je ovo sve cirkus, da iste stranke ponovno budu na vlasti i poslije izbora.
Srbalj,@ Ćista laž, u ustavu Jugoslavije je stajalo da republike mogu biti samostalne ako to večina izglasa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
مصحف التجويد الواضح, سورة البقرة، و على هامشه كلمات القرآن تفسير و بيان.برواية حفص عن عاصم بالرسم العثماني مصحف التجويد الواضح, سورة البقرة، و على هامشه كلمات القرآن تفسير و بيان. بثلاثة ألوان رئيسية (أحمر، أ
Ma nema problema, samo nek se zapocne prica oko Dejtona i RSa, svakako to treba ukidat, kao i kantone, samo odvlace pare na silne ministre i ostale zajebancije. I glup zna da entiteti ne mogu biti drzavice, mislim koje prodavanje muda pod bunrege pred izbore. Glup je ko na ovo nasjedne uopste.
Maske su pale !!! Vjerujem da ima njihovu podrsku naravno?
Ebayi ga druže učitelju, sto se mora, mora se..I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU
Kada počinje da pobjegnem na vrijeme
Да ли неко мисли да ће БиХ бити грађанска држава, тј да ће Срби и Хрвати хтјети да буду нација босанац и да изгубе свој идентитет национални? Не будите у заблуди. БиХ је немогућа држава, на апаратима.
Pa i Hitler je zelio cijelu evropu, zatim rusiju i jos po nesto ......A ti srpski fasisto ces da vratis opstine u kojima su bosnjaci prije rata zivjeli a ostalo mozes da nosis. Svi bosanski pravoslavci koji su napustili njihove opstine od prije rata , uradili su to po direktivi njihovih vodza ali se ipak mogu vratiti.Za kraj p.....i mi rucka!!!
Za sve sto Rusija pise nas u BiH boli ona stvar. Najpodlija i najlosija drzava definitivno, sto bi rekli hijena im nije ravna kao i Srbima. Svaki dan ti javno prijatelji a u 4 zida mole najgorem.
Bojkotuje sve ruske proizvode, od Gasproma pa dalje. Samo neka ima plina. Glopi Bošnjo kupuješ kod onih koji te žele ubiti jer su za 1 do 2 feninga jeftiniji
Zelim i ja teletinu, al nema !
Nebi se Amerika usudila izvrsit agresiju na BiH jer sad je i Rusija a i Turska vojno jake!
Sta ćete jesti glupani, Bošnjaci vas hrane
Nezavisnu RS neće dobiti do zadnje kapi krvi
Moze ga i Rusija i doDICK laganini fumare mio kaco
Dodik je poludio def...puko ko lajsna...znaci zavrnuti ventile svakog toka novca u RS i mirna Bosna..to je rjesenje..
Jednako kao i intervencija Rusije.