Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korištenje bojnog otrova u gradu je stravična stvar, to se nijr desiko nijednom u WWII, čak ni kada je Berlin padao.
Centralni organ za pitanja hemijskog borbenog gasa ,odnosno upotreba tog gasa ima svoju internacionalnu organisaciju OPW.192 koji su potpisali 192 drzave svijeta.Rusija je jedna od njenih clanica.Clanice koje su izasle u javnost sa istom izjavom, ja to zovem kopiranje, nisu imale licno misljenje.Jedino Kina trazi dokaze, koje nitko do sada nije donio.Zasto je tako, sigurno znamo i sami, bez tudjih misljenja, i bez misljenja onih, koji su naklonjeni Rusiji.
sjeti se Sadama i njegovog oruzija kojeg nije ni bilo.
@naftalin Kako se sjetiti necega sto nije bilo?!
Samo debil ce povjerovati da su Rusi ovo uradili....nazalost takvih je puno
Britanci ili Ameri su ih dokusurili. Ovo je previse ocigledno.
Rusija je izbacila 59 diplomata iz 23 zemlje koje su podržale Britaniju-šta ovo znači? Da Rusija vlada u 23 zemlje svijeta pa "izbacuje" nekakve diplomate ili je izbacila sama svoje diplomate....ili nešto treće, neslućeno 🤔😁?
@sotaraš s rajčicom Drzi se satarasa...bulaznis...
Kako mogu biti u kriticnom i stabilnom stanju istovremeno?
@dojka komirani
Takav otrov, hebi ga!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Scotland Yard i Sherlock Holmes istražuju ovo.