Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po medjunarodnom pravu turska vojska je okupatorska jer se nalazi na teritoriji Sirije bez odobrenja Sirijskih vlasti , oni su legalna meta zvanicne vojske
@SigaSvjetloBjezi ... Po međunarodnom pravu Asad ne može vladati 30 godina nakon svog oca koji je isto toliko vladao
@SigaSvjetloBjezi ...Po medjunarodnom pravu Turska ima pravo da zastiti svoje granice i svoj ustavno pravni poredak. Novi mozda i milionski priliv izbjeglica u Tursku bi je opasnost za Tursku nacionalnu bezbjednost, a i Erdoganu su izbori sve "klizaviji" zbog izbjeglica, u jednu ruku to bi i EU odgovaralo, jer ne podnose Erdogana.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ruska vojska se u Siriji nalazi na službeni poziv sirijskih vlasti, a turska vojska je agresor na suverenu državu. Neće Rusi napasti Tursku nego će samo pomoć braniti Siriju.
Hajde ti to objasni ogranicenom mozgu koji se kune u Erdoana. A sve njih zajedno zaboli kitica za nas.
Šuknuše im Rusi a bili su im se dobro uvukli u guzicu, samo su noge virile. Čak su i Amerima bili ekrenuli leđa. "Baćuska" se malo uozbiljio... pa ti Egdogane vidi da se ne može jednom guzicom na dvije stolice. Nastupilo drugo poluvrijeme utakmice...
ma des na Rusiju
Turci su ze zeznuli što nisu igrali hinjski. Naoružaj pobunjenike sa pvo i svo drugo oružje a na tvu laži kako nemaš ništa sa tim kao što to svi ostali rade.
Rusija je dugogodisnji saveznik Asada i tako je od 60 tih , realno rusi su ih i odrzali na vlasti , sada je pitanje kako ce Turska reagovati jer ako ukljuci Avijaciju ode sve u p.m . Turska ima jake vojne snage i sigurno bi im i Amerika pomogla ali imaju i Rusi , Iranci i Hezbolah tako da bi to bila katastrofa
@Pukovnikupenziji123 Ameri im nece pomoci jer su jednakk losim odnosima sa Turcima i Rujama trenutno.....
Ovde jedino Izrael profitira.Ostali su pušiona ukjučujući i Rusiju i Tursku.
Hvala bogu sve vise nam se blizi kraj,Ja sam nakupovao svijeca,sibica,konzervi,makarona.loja 10 kg i 36 CORONA piva.Zaboli me posle sta bude,biti ce.Imam i kisobran za nedaj boze.
erdogan (namjerno malim slovom), je teški zločinac, agresor i diktator. Glavni financijer isila, al kaide, mursija i ekstremne muslimanske braće. Povijest će ga zapamtiti i staviti uz bok hitleru, staljinu i polu potu. Trenutno vrši teror nad sirijskim, libijskim, kurdskim i turskim stanovništvom. A iscenirani puč u Turskoj, iskoristio je za primanje ovlasti kakve nije imao ni sultan.
Svi u Banjaluku! Hz
Sa Erdoanom ode i SDA
Kad je Erdoan podržavao ustanak protiv Assada mislio je na novo otomansko carstvo. Prvo šta je napravio, htjeo se nagoditi sa Kurdima da stanu protiv Assada. Ovaj put Kurdi nisu bili ludi. Bez Kurda je Turska slaba vojska. BAš im nešto ne ide.
Rusi uvijek podržavaju zločince. Tako je bilo i na Balkanu!
Turska je agresor u Siriji kao Srbija u Bosni sto je bilo i identicno je. I sad stati na stranu Turske je dvolicnost
Turska je napravila grešku što je dozvolila Erdoanu da napravi krizu u Siriji. Mnogi su napustili AKP. Udaljio se od NATOa kupovao čak ruske rakete, prijeti izbjelicama a sad mu treba NATO, zove u pomoć. Neka pozove Izrael.
Po medjunarodnom pravu Turska ima pravo da zastiti svoje granice i svoj ustavno pravni poredak. Novi mozda i milionski priliv izbjeglica u Tursku je opasnost za Tursku nacionalnu bezbjednost, a Erdoganu su izbori sve "klizaviji" zbog izbjeglica, u jednu ruku to bi i EU odgovaralo, jer ne podnose Erdogana.