Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u nastavku izjave rekao "Zauzeli bi i Bužim, al' ne da 505."
dodikova materesina u dilirijumu...
Slovenci baš fin narod. E stvarno ruje baš ste šega.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I Šešelj je sanjao o granici "Kavlobag, Ogulin, Kavlovac, Vivovitica", pa zapuha Oluja, nestade bajke: tenkovi postade traktori, a vojnici miševi.
Pa dobio domu Marjanovo
Gnusniuser7263848262 RS je lepa, ali nije država. A lepo je čuti da ste zadovoljni i malim, u toj prelepoj Šešeljevoj Velikoj Srbiji još je bila i Makedonija, i Crna Gora, i Kosovo, i čitava BiH. Za svaki drugi narod na planeti to bi bio kolosalni poraz, ali u izvrnuto-obrnutom Srpskom svetu, to je pobeda. Kao i Kosovski boj: izgubili smo bitku, ali postali smo nebeski narod. Lepo je verovati u bajke.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
E moj Vavilonu kad to sve ostvaris dodzi na moj vrh koji se dize i spusta pa sa njega moci ces da vidis i Moskvu.
Nebeaki narod u delirijumu..
Sve što se više produbljava kriza sa vremenom u Evropi, imam neki osjećaj da se to Rusi poigravaju sa istim. Zar li ne izgleda kao da smo pred nakim smakom svijeta? A zapravo smo faktički u 3-em. Svjetskom Ratu.
Kako neces ,mozes zauzet babuskino dupe i p.sit putku
Pripazi na dozu Nikolaj, steta je mlad si.
To tako u studiju na nekom programu hrabro reče. Haj sad oružje u ruke i idi ratovati. Hoćeš al u K. To će neko drugi...možda oni od 65 godina.
E sad smo malo pretjerali…pa ni do Kijeva niste došli…pa kud će te dalje..puno igraju monopola..
Nece sve oni ovo malo ce srbi rijesiti..
Hahahahhhhahahahahhaha dobro hajde
Za Bahmut , jedan gradić im je trebalo 10 mjeseci , sa elitnim jedinicama
Covjek nije reko kada...mozda je plan za 1000 godina...i seselj rece granice su se uvijek mijenjale,malo sacekamo pa opet....ja mislim u ovom planu ljubljanu ce upravo srbi zauzeti odnosno zato bi izkoristili hrvate i bosnjake a oni bi onda kao nebeski opet bili glavni kao u otvorenom balkonu
Kokain je mila majka
Jooj napadni rumeni Svabu svega ti! 🙋🏼
Hoce, kako nece, vec su zauzeli...
Hoćete ako pronađete način kako da oživite mrtve! 🤣😂🤣😂🤣😂
Zagreb netaknut: glupi srbi NA APARATIMA!!!
Ovaj degenerik ne može ni svoj dnevni boravak zauzeti!