Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neće biti, evo dokaz http://bit.ly/UfPfYP
BITNO JE BITI KOREANAC
Nas i Rusa 3 stotine miliona !!
Dnevnik Chucka Norrisa 22.12.2012. \"Jako sam usamljen, nigdje nikoga...\"
za petra iznad: cekaj buraz, docekas ces .... ko i pobjedu na Kosovu :D
Ne treba nama smak svijeta. Sami ćemo se istrijebiti a ako ne budemo onda će za 4-5 milijardi godina stanovnici zemlje već preseliti u neku drugu galaksiju.
Samo što, kad govorimo o Apocalipsi, ne misli se na uništenje Zemlje od strane Sunca koje će neizbježno postati \"crveni div\" i progutati zemlju. Apocalipsa podrazumijeva kraj svijeta kakav znamo. Sad znamo samo za pare i sex. Kad budemo znali za nešto što se na bazira na tome, e to će biti kraj svijeta.
@ supkin , tvoj nik govori svr o tebi , sveznalico
cuj ovog yebila hahahaaaaa.... neznalica zatucani, nezna ni šta mu žena kod kuće radi/ to jest s kim to radi, a da zna nešto više od toga...
Pitanje za SDP-ovce,koliko cevam vozd jos ,placati da pisete komentare. Odgovor: Dok Komsic ne osnuje stranku.
. UCITE. BOSnjaci. OD PAMETNIH LJUDI ,,,,,,,,! , ,
@Bosanas , glup si za dva bozanca. ma kakva dva... za desetoricu
...neće sutra sigurno...mozda 21-12-2112 god. vi bi ste da dočekate smak svijeta bezbrižno...ha,ha,haaa... moraće te čekati do časa određenog...i iskusiti patnju nesnosnu... kao iskusenje i opomenu...samo će vjernici biti spašeni... a nevjernicima će se propast povećati...
dosao smas svijeta u bosnu i rece,uh pa ja sam ovdje vec davno bio hihihihih
ima dodik na koga da se ugleda