Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas bi ga bake pozvao u koaliciju..
Pa čovječe to je kod nas minimum minimuma, radi kojeg se ne ide NI SUDIJI ZA PREKRŠAJ ! Pa kod nas samo Čović u svojoj Willijams kladionici toliko uštedi PDVa MJESEČNO !!! Da ne govorimo o Dodiku i Bakiru ! :))))
sta bi kod nas FSB imao posla :)
sitna buranija za naše
2 miliona? e to se zove mito
Dobra poruka, ohrabrujuća. Samo da nije kakva politička osveta.
Vidi se odakle kriminal dolazi na Balkan
Od kriminalaca Izetbegovića, toljago glupa..
Aleksej Uljukajev dragi Klixovci.
za ove nase kabadahije to je sica!!!
Ekonomista Par Excellente
Drain the swamp!
Kod nas bi bio nagradjen funkcijom, sa tim da podijeli lovu sa šefom.
pa jel' za ekonomiju ili nije? Nije ih pronevjerio vec ustekao ....)))))
nekad su se takvi odma streljali ili slali u gulage, pa komunizam "nije valjo" .. danas takvi nose svilene kravate, odijela i furaju službene automobile .. mislim da lagano nadolazimo svi na ideje koje su neki vizionari imali još prije 100 godina
Nije gore nego u Sarajevu