Komentari (253)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sažališ se kako pati ovaj narod i onda pogledaš komentare na Klixu... i skontaš da ništa drugo ljudi ovdje ni ne zaslužuju.
to je to, preš'o si igricu :)
Turbo stari moj....taaačno tako! To ja pisem odavno. Olaksanje je znati da nisi sam.
Pokazao je Putko ko ja ko uzimanjem Krima, pa u Ukrajini, pa sad u Siriji ore zemlju...Gde je junacki NATO da spreci rusa. Glupi turcin je ovaj put donji...Kad zavrnu gas, kad instaliraju raketene sisteme na granici, kad vise rus nebude isao letovati u Tursku..Sve zbog jednog aviona.
Rusija i Turska ce vec naci nacina da ovo ostave iza sebe i vrate stvari na normalu, ali balkanski rusi i turci izgleda nece nikada.
Da li vi upozoravate djecu kada napadate da cete im za par sekundi promjeniti citav zivot i ako i sami prezive pobit' ko zeceve? Ma Erdogane rusi gdje god stignes !!
....
Vjerujem pilotu, vidis da je taj narod otisao kvragu
sta trose ovi ruski avoni kad onako vatru bacaju...
sjetimo se samo kako su rusi jedini stavili veto na rezoluciju o Srebrenici u UN-u zato bojkotujmo GAZPROM!!!!
rus nje panjimaje amerikanjec jazika
U obje varijante.da je istina na strani ili Turske ili Rusije,jedno je nepobitno - veliki probaju puls jedni drugima,bilo da im obaraju avion ili da im ulijeću u vazdušni prostor... ...dvije moćno opremljene armije,uz jednu je Nato,a druga sama po sebi ogromna.... Crveno nuklearno dugme na obje strane....za sada igra živaca konvencionalnim oružjem...a krenulo se u novu preraspodjelu(OTIMAČINU) tuđih dobara,novo crtanje geostrateških karata.....stotine hiljada mrtvih i ranjenih....ma je.. se njima...najbolje je biti Eskim,njih još niko ne dira....valjda zato što nemaju ništa osim gole guz...
prvo pucaj pa pitaj,ta nam je metoda vec poznata,,,zar to nismo naucili od rusa?
Isti taj Erdogan je obecao srusiti avion i to je uradio, pa pickica pobjegao kod NATO-a da se pravda, licemjercina, hoce da mu rusa do 4miliona nikad vise ne ode na more u Tursku, podrzaji te turke jbli vas oni..PUTKO zavrni im plin ako ga imaju a da je tvoj, ko im jbe matere seljacke
A VLAHADIJE STO NAVLACE BELAJ. ERDOGAN REKAO DA CE SRUSITIBI SRUSIO. JEL NEKO DRUGI DO SAD SRUSIO NEGDJE RUSKI AVION? KAZE BIO 4 KM U SIRIJI. AMA STA CE I TA 4 KM ?KOLIKA JE SIRIJA MOGAO JE 44 KM NAJMANJE DA NE KAZEM 400 KM ,ALI HOCE DA HODA PO ZICI SA PROVOCIRA DA BOMBARDUJE TURSKU POPULACIJU NA SJEVERU SIRIJE. YEBO IH ASAD KOJI IH PLACA SKUPA SA IRANCIMA.
Ugasi caps seljacino ofucana nekulturna, vlahadije?! Ko ti drma kavez seljaku, balavac, otidi u banja luku njima reci vlahadija mudo marjanovo seljacko! Mrs na selo!
On da je čojk ne bi mu se zanimanje izvodilo iz riječi "KOPILE" :-P
Turke je očigledno nahuškao Wašington u želji da i Turska prekine trgovinske odnose sa Rusijom kao i EU a šta su sami Turci dobili sa ovim...ništa osim packi iz NATO-a i zategnutih odnosa sa Rusijom sa kojom inače imaju ogromne trgovinske odnose ali očigledno da je to SAD-u smetalo, danas se pravdaju kao nisu znali da je Ruski a Rusi noćas i danas 8 sati neprekidno bombardovali područja uz samu Tursku granicu a Turci ni da se oglase. Prije ovog "incidenta" Rusi su u samo par navrata dejstvovali po turkmenima i ovom području i svaki put je Ruski ataše u Ankari bio pozvan od Turskih vlasti gdje mu je bila upućena protestna nota a danas ni da zucnu o "ravnanju" turkmenskih sela i uporišta dok iz Moskve stižu najave da će se napadi uz Tursku granicu intenvizirati. Čini mi se da su turci nasankani dobro od strane SAD-a.
Ma sta Bosnje znaju o politici. Oni znaju i razumiju samo "srusio avion". E da pozivali su se i na medjunarodno pravo dok ne objavise da je ubijen pilot. Pa su se pozivali na snagu Turske, pa shvatise da je ipak bolje pomenuti NATO. I sad, jedina reakcija Putina koji bi shvatili je ona koja bi bila ekvivalentna Erdoganovoj. Ne vide oni da je Rusija ovo iskoristila i postala gospodar neba nad Sirijom, da sad ima legitimno pravo lupati po plemenu na granici, sad ce NATO razmatrati zatvaranje sirijsko-turske granice, nema vise jeftine nafte, nema finansiranja ISIL-a, nema turista ( ovo su perfidno izveli, kao Turska nije sigurna), ide zima pa ostaje ucjena gasom i konacno Putin je potvrdio imidz lidera hladne glave, dok je Erdogan napravio ishitren i nepotreban potez, o misljenju Evropljanja o podrsci Islamskog terorizma da ne govorim. Pa nije Putin plemenska poglavica pa da objavi rat, pa hladni rat sa SAD je prosao bez neispaljenog metka...Za par mjeseci ce cemo vidjeti prve rezultate.
Ja bijednih komentara,i bijednih komentatora.
Ja seljackog portala pa , ocit dokaz koliko su slicni bosanac i bukva .....