Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma može i iz moskve direkt,nije problem,samo,sto dalja relacija to je projektil skuplji,a da li se islati ispaliti jednu raketu koja košta masnu lovu na neku praznu kolibu u siriji to je pitanje
I rusi i ameri su protiv ISIL a ali sta kada se to pitanje rijesi. Ostaje Asad protiv pobunjenika. Rusi podrzavaju Asada a ameri pobunjenike. Kako ce onda bombardovati?
Ovo sad izgleda Ovako od prilike: SAD pomazu pobunjenike da se Asad oslabi, dok rusi i ameri paralelno udaraju Isil. Rusi pomazu Asadu pa tu je malo problem. Mislim da ce SAD ojacati pobunjenike sa boljim oruzljem pa ce kad rusi dovoljno odrade posao oko ilis dati oruzlje pobunjenicima skojim ce moci skidati ruske avione, to je sad pitanje vremena. Rusi ce morati isprasiti iz sirije.
da je ona budala buš na vlasti u americi ne bi putin smio ni prismrditi jer zna da je onaj lak na okidaču,a jenki ne voli da neko demonstrira silu veću od njegove...pitanje je vremena kad će amerikanci uraditi nešto da pokažu da njihova mora biti gornja
koje su sada ovo demonstracije sile...........ko je mocniji.....jaci......opremljeniji......jadan narod dole na kopnu
Bombarduj i sa Mont Everesta al' de to riješi jednom za sva vremena
A možete li pogoditi?
jok .. promaše pa pobiju demonstrante u turskoj
u sridu!!!