Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što volim ove konzervativce. Zagovaraju "tradicionalne vrijednosti" iredentizam, vješanje homoseksualaca i militarizam a ništa čast, obraz i čojstvo. Kaže hoćemo da odgajamo djecu tradicionalno a pod misli da mu žena sve radi dok pije po cijeli dan
Zašto? Zato je r njegove ideje nece prihvatiti Ukrajinci. I Ukrajinci su zadrti isto kao i Rusi. NIpta bolji od njih, isti narod, ista FUTA !
Sklonite Isa a.s (Isusa Hrista) sa naslovne slike, to je čovjek za poštovanje, ne treba da ga stavljate u ovakav kontekst.
Ukrajinci jesu na putu da se kotarisu tog mentaliteta i to je ono sto Ruse i njavise brine. Sta ako Rusima padnu takve ideje kad vide Ukrajince.
Toliko su mi mrski da ne povjerujes. A ovi nasi pravoslavci ce bas nahe, ati. I trebaju dok ne dodju pameti.
Hahahhahahaha svaka vlašk5a ideologija dozivi krah )
Tenkovi su efektivniji od tvojih ideja, mozda zato coece?
Ruski desničari moraju polako sa puškom na Ukrajinu pa bi radije sa idejama. Ebga ne ide više... Ukrajina ima sad i milion vojnika i priprema ofenzivu
Pita klix ruske naciste sta misle o ukrajinskim nacistima i to sve na tzv ljevicarskom portalu. fuj.
pitajte i AfD sta fali ionako su neonacisti jedini politicki pravac koji ima tenkove, dronove, rakete i bori se na terenu za ono u sta vjeruju.
Nista sporno, ali takvi ljudi, bez obzira sto su desnicari bi mogli imati ogromne probleme u zivotu, jer njihova "desnica" i Putinova nemaju veze jedno s drugim. (Nesto ko nasa ljevica i stvarna koja kod nas ne postoji). Oni stariji se sjecaju Srebrova, jednog od osnivaca SDS-a, covjeka koji se unatoc tome sto je bio desnicar suprotstavio genocidu, a kojem su mu "njegovi" (indirektno, a i direktno) na kraju presudili.
@kurodokoljenko Vladimir Srebrov, novinar i jedan od osnivaca SDS-a, kasnije ga zatobili "njegovi" tukli, lomili u zatvoru zbog njegovih stavova da ne treba vrsiti genocid nad muslimanskim stanovnistvom. Umro nakon rata, a tome su dobro doprinijela premlacivanja u Kuli, lomljenju vilice i slicno. Tako bi i ovi ruski desnicari koji se suprotstavljaju aktuelnom sistemu mogli zavrsiti.
Ukrajinci i rusi su isti narod, isto smece. Pustiti ih treba da to izmedju sebe rijese.
Odlicna eto ideja.
Toliki si bot da ne znas ni s kojeg profila komentarises svoje izjave.. tuzno...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tobe jarabi kad su Ruski nacisti uvidili ono sto i ja govorim od kako je pocela agresija. Rusija je izgubila Ukrajinu zauvjek. Do agresije je imala solidnu bazu od jedno 25-30% proruskog stanovnistva sa kojima su mogli kontrolisati sve bitne politicke tokove u Ukrajini. Danas je taj procenat spao na 2-3%. Ako ih ima i toliko.
Kasnis sa tim famoznim analizama sa Kurira, Englezi ulaze u rat! Do kraja godine ce i Krim biti oslobodjen. Pa nisu oligarsi tamo sve bez veze rasprodali sto su imali. Sve vikendice i vile.