Tenkovi u Goriju
0
Ruske trupe idu prema Tbilisiju
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dinko i mene muče iste stvari, al taj rahatluk kad prnem je naprosto neopisiv.
steta sto neki ne nauce od drugih...
Četnik ko četnik, ha ja
dinko- vidi bosancerosa balkanca smrdljivog prljavog primitivnog. Mogu misliti ko su ti roditelji majko mila, negdje u rangu sa stokom, jel tako Dinko prdežu primitivni, ko te napravio, vjerovatno bivol.... stoko jedna...
kako smrdi kad prnem to fakat nije normalno. jutros se nazdero bureka i jogurta pa sve to presjeko pivom pa onda pojo kilo jabuka pa kilo grozdja pa opet sve presjeko sokom od narandze i krempitom i na kraju jos jednom pivom. kako smrdi kad prnem jebo te sakasvili!