Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju ovi neki vukovi pa neka malo odu u London umjesto sto dolaze kod nas da vidimo kako ce oni tamo proci.
vratit će im ruje za ovo........ ;)
Sad će 23 britanska diplamata dobiti nogu u guzicu ha ovi dođu u Rusiju da ih degažiraju!
Rusi su kupili pola Engleske, biće ovdje dobre jjebe......
Novi rat na pomolu
I jedni i drugi su teroristi!
Izvinite nam se što smo vas spijunirali i što smo roknuli duplog agenta :) majke mi ne znam dal je smiješno ili je žalosno :)
Engleze nije briga za te stvari. Ono zbog čega se zakuhalo je korištenje bojnog otrova sponzorisano od ruske vlasti na engleskoj teritoriji.
Msm nisam ni za jednu stranu ali koliko sam ja pratio čovjek je popusio otrov u Rusiji a umro u Engleskoj prilikom bijega znači Englezi iz njima znanog razloga provociraju sukob i zategnute odnose pošalješ čovjeka svjesno da spijunira znajući da je u 99% zemalja kazna smrt ljudi ga nafataju roknu i oni se bune msm ko je ovdje lud :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ŠTA TRAŽE SERONJE PO EUROPI
jake sankcije usra se putin.
sad lagano u RS, pa s vukovima do laktaša da jedno krme okrenemo
chelsea na aparatima
Vladimir Putin je masovni ubica. On je zločinac, izvan svake razumne sumnje.
Jarane satra ti Putin braću u Siriji a ti prdiš po klixu, Allah će te kazniti najstrašnije 😂
Samo ostro sa kuroslavnim pijanicama sjeme im se zatrlo, treba ih izolovati od ostatka svijeta cijelu izrhkanu rusiju...
Rusija je najbolja zemlja na svijetu za živjet.......