Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj sabotaža i infiltriranje u neprijateljski teritorij sa oklopnim vozilima
gdje su go pro kamere da potvrde svoje navode...pa nismo u 15 vijeku kad nije bilo kamera pa se vjerovalo na rijec...
Na fotografiji vidimo vojnika koji nosi masku te tako postuje sve naredbe kriznog staba za borbu protiv Korona virusa
Izjava SDP i Naše stranke: SDA je kriva za rat u Ukrajini!😀😀
Oni ne znaju za Klix.Oni nemaju pojma,sta mi mislimo o njihovom ratu,ali mi znamo sta donose komentari.Nacionalizam unutar BiH,mrznju izmedju vjera i nacija,prepucavanje ko' je jaci,a nemamo za kifle Svaka nama cast.🥵
Tako su i nacisti napali Njemacu 01.09.1939. optuzivsi Poljake za invaziju
Ameri stalno kuhaju, ali na tuđim teritorijama. Evropa i Rusija moraju sarađivati ili će propasti i jedni i drugi, na radost anglosaksona jer će oni opet iskoristiti sve sukobe, kao i do sada. Svima nam je plin (a i ostalo) skuplji zbog američkih megalomanskih prohtjeva i pljačke. Udaraju sankcije rusima a onda mi plaćamo američki plin i naftu nekoliko puta skuplje. 1 udarac 2 muhe.
Ovaj NATO prava reket organizacija,placas 3,5 posto GDP-a USA da bi te branili od samih sebe.
Ovi Rusi ko braća Srbi, samo lažu
Vidi se da si dječko
Ginuće tuđa djeca i sirotinja kao i kod nas, zbog njihovih profita i zajebancija, ne vrijedi ni za koga, jebeš državu koji oni poslije pokradu i obogate se
.. ebo vas rat i Republika i teritorija, kakvi debili dozvoljavamo da zapad zavadi ove lude narode kao i nas, a ustvari smo svi jedan narod, kao i ovi rusi i Ukrajinci, samo uzeli različite religije, pa zar je to problem da sr ubijate, briga boga što se vi tučete u ime religije i teritorije, nije vam rekao on.
Ovi što pucaju minuse na komentare protiv rata, dabogda im u kući bio
Daj posaljite srpskog svata sa ruskom zastavom i rat je poceo.sta se zajebavate vise.
Isto kosto palestina napada izrael, tako i ukrajina napada rusiju... licemjeran je ovaj svijet previse, nema pravde, a bice pravda na onom svijetu.
Zalutali u magli, kao na početku filma, "Ničija Zemlja". Auu, da vidiš ovo, belaja u Ruandi...
Sad ide kao i kod nas, niko ne zna sta se stvarno tamo desava , samo oni znaju.
Kako lazu ovi Ukrajinci, eto mi blesavi pa im vjerujemo. Dobili po guzici, sad nek sahranjuju mlade momke bezveze.
Ovo dan nakon "još jednog diplomatskog uspjeha" francuskog predsjednika Macrona, osigurao , kaže, osigurao sastanak Biden - Putin , ..svi se slažu " u principu", da diplomatiju treba nastaviti, ..bla, bla Ako je onaj mali francuski fićfirić, najveća ,jedina nada svijetu da je ovaj belaj moguće diplomatiski izgladiti, ..mrka kapa!!!
Rusi objavili da Ukrajina krece na Moskvu 😁😁😁😁