Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja likova iznad zrelo za ludnicu poremecena stoka
@ Hatab Drug Staljin je bio iz Gruzije a ne iz georgije . Nisi bas dobar sa B/H/S-om ,dijaspora je cudo. Rusi su Cecene rijesili jos za vladavine Ivana Groznog. Ovo su samo lagane vjezbe ruskih padobranaca,malo gadjanja zivih meta.
Udri obrezane !!!
Ja bi bio i specijalac samo da me Meliha jednom zagrli ko oslobodioca ;-)
Pa mislim da su im Rusi ucinili uslugu poslali su hina u Dzehenem tamo hina cekaju 72 bule ..pansion hotel sa pet zvijezdica ,uzivanje ..nemaju se cemu zaliti za tim zude i ceznu , pa neka mi neko kaze da Rusi ne misle i ne vode brigu o njima !
pa sta! pos.erem stalji.na iz.koml.exiranog iz georgije, koji je iz licnih razloga to uradio! faktum jeste da su ce.cni borb.en narod i ako ih nejma puno....uz svu rusku vojsku i tehnologiju bore se protvi par hrabri momaka
OVO TREBA BIH POD HITNO !!!
Reci ce \" J.e.b.o. ti on m.a.t.e.r\".
krmak sam i tim se dičim
@ hatab Ko ne moze da rijesi problem ?? Pa Drug Staljin je sve Cecene kompletno deportovao u Sibir i rijesio problem. Ali su ih neodgovorni ljudi vratili iz Sibira,gdje im je mjesto i sada po Evropi prave probleme.
za.losni su ovi rus.i i v.lasi....to jest vl.asi... pa bolan bore se protiv ce.cena stolj.ecima, i opet ne mogu da rij.ese taj problem.kaze jedan mud.jahed na sto rus.kih pis.ljivih....jad.ne ku.kavice
Gdje god ima islamskog Sejtana pravi nered samo udri stoku
Samo tako braćo pravoslavci,tucite povampirenu islamsku stoku gdje god možete.
nisu to pobunjenici nego teroristi
Nas i Rusa 3 stotine miliona. Bravo Braco Rusi !! Islamistickoj azdahi treba smrskati glavu !!