Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba uvesti reciprocitet, pa da vidimo onda u kakvom su stanju ljudska prava. Jedno pravo za jedno pravo. Halal u Evropi - svinjetina u Arabiji (i šire). Burke u Evropi - minjak tamo kod njih. Islamski centar u Evropi - jedna crkva tamo. Itd, itd.
Nije bas tako, u Dubaiju devojka ne sme da pokaze kolena ako se seta u gradu negde, ne sme da ima sex ako nije udata itd itd u Evropi ipak svako ima slobodu da radi sta hoce bilo koje vere dok ne ugrozava druge.
šta drinsky kaže tako će i biti.
Ko eto ruska kuroslavna wcrkva nešto bolja od lenjina........paganizam do nebesa i jedno i drugo
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev: Najzaslužnija osoba za nastanak "periodnog sustava elemenata". Nama u Bosni i Rusiji (a ujedno i na svjetskoj skali) je u zajedničkom interesu da bude više informacija o takvim osobama.
Pa majku vam pa zar vam nista nije sveto???
Rushi=Rusi.
Ruska zagranična pravoslavna crkva se u Moskvi pita malo više nego neka NVO organizacija.
ja mnogo toga prosla sam i vidi dokle dosla sam puu *urvetino
Samo mir i blagostanje traziti i to je to
Ја би оставио чифута да лежи ту гдје јесте, за опомену будућим генерацијама.