Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga boli qurac za ove gluposti?
Okupirana Craigradska patrijaršija radi onako kako islamista Erdogan naredi i meni nikako nije jasno, kako neko može slušati Patrijarha koji nema ni autonomiju odlučivanja?!
@theSoraby De malo uključi mozak i razmisli o čemu ti pričam. Kako carigradski pravoslavni efendija može donositi ikakve odluke KADA ON NIJE SLOBODAN ČOVJEK?! On je porobljen čovjek, živi u islamskoj državi i nema nikakvu autonomiju odlučivanja nego mora strogo paziti da mu Brko ne pošalje svilen gajtan... Shvatio?
Nista je to sta ce tek biti kad Patrijarh i Istanbula prizna CGPC!!!! To ce biti tektonski poremecaj. Bravo Patko iz Istanbula, samo hrabro "cepaj".
kad pogledamo povjest religija, sve te puste svađe i raskole, milion nekih podjela zbog svega i svačega i djetetu bude jasno da vjerske institucije ne vodi ništa nadnaravno nego tek ljudska sebičnost
Poceo raskol u pravoslavnom svijetu, tj gubitak moci ruske pravoslavne crkve LOL
Ruska pravoslavna crkva izgleda debilnija od spc. Čuj katastrofa im što je priznata nezavisnost ukrajinske crkve od ruske. 😄😄😄