Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako bude gorila gasite je benzinom
Vid ruske zastave,vid tri prsta podignuta,vid slike Putina,vid belih i lepih Sirijaca,covek da se zapita da li je ovo Srbija ili Sirija,sve u svemu svim srcem za Siriju!
Dovoljno je samo pogledati ljude kako izgledaju i odmah vidis koliko su civilizovaniji u odnosu na one ISIL-ovce. isto poređenje je nas narod koji zivi ovdje kad ih poredis sa ovim vehabijama sto setaju ulicama gradova federacije.
Rusi uopce ne bombardiraju ISIS. Usmjereni su da bombardiranjem pomognu Asadu da povrati dijelove teritoija koje drze razlicite skupine pobunjenika. Da budemo jasni niti Amerika i niti njeni saveznici nisu aktivni u bombardiranjima ISIS-a u Siriji. Dok su u Iraku, davali podrsku kurdskim i irackim snagama u borbi protiv ISIS-a sto je i rezultiralo povratiom dijela teritorije, u Siriji je kampanja bila puno blaza. Sada kada Amerikanci naoruzaju pobunjenike, Rusi ih bombardiraju odnosi dvije zemlje su se dodatno akomplicirali. Amerikanci bi rado naoruzali pobunjenike suvremenim AA projektilima, ali se boje da ce ti pasti u ruke nekoga ko nece praviti razliku izmedju SU i F ili F/A zrakoplova. kompleksna situacija i pat pozicija. Pitanje je kad ce netko pogrijesiti i ispaliti projektil tamo gdje ne treba...
Heheheh uvukoše ameri glupe pijane ruse u pakao ahahahahahahahaahaha
Koji papci.
Toliko o ruskoj snazi i autoritetu . Propagandom se ratovi ne dobijaju, pogotovo ne protiv terorizma.
Eto Rusima isprike da jos vise udare po pubunjenicma,koji levati brate mili hahhaa
Dobiće oni ovakvih isprika sve češće:) Ameri ih navukli na tanak led :))))
sta vam je to trebalo sunce vas....zapalilo, sad cete vrlo brzo kod svetog petra