Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na drustvenoj mrezi 'v kontakte', koji je u Ukr i Rus, poput facebooka pojavila se info, da ce Rusi placati ukrajinskim vojnicima koji promjene stranu. Tako ca posada BOV-a dobijati po 1000 eura, posada tenka po 2000 eura, posada helikoptera po 5000 eura, te posada borbenih zrakoplova po 10.000 eura. Takodjer im se garantira i ostanak u sluzbi nakon moguceg poraza Ukrajine. Rusi su ovaj model vec isprobali na Krimu, koji su stavili pod svoju kontrolu bez ijednog metka ...
Divno. Velike sile ce zaratiti, ginut ce neduzan narod pa ce za 20 godina prosipati pricu ‘da se nikad vise ne ponovi’ .
Baš će ti legalno ulaziti u zemlju.. spremili su vize i pasoše :)