Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rusi se brukaju
RUSI UBIJAJU ! Short: Putin is killer !
I dan danas Isočna Njemačka (u sklopu Njemačke), daleko nerazvijenija od Zapadne, Čak duplo manje plate u samo nekoliko kilometara,... Poenta.šta ti ovi ''drugovi'' urade i za 70 g. osječaš posljedice. Optužba staljinizma, ne komunizma, ideja kao ideja ona je predobra, al' kad to močnik uzme u ruke , to je već druga situacija...
Zato u postkomunistickoj Bosni sve danas "cvate."
jeben je prelaz taj u drugačiji sistem , najprije tržišta,pa onda ostalog,a pogotov ako je odložen ratom ili diktaturom. Masa korupcije, needukovan narod, sistemsko iseljavanje radno sposobnog stanovnistva i inteligencije,loš pravni sistem... sve su to posljedice.. Fazon je gledat kako riješiii te probleme,jedna po jedan...
pa jbte jedino Ruje drže silom druge narode pod svojom šapom i pljačka ih po Ruskim zakonima:-)
Ajde pustimo Rusiju, nek se bavi svojim problemima, s našeg aspekta, pitanje stoji i te kako, kako to da je za neke dobro da se ujedinjuju, a za neke da se razjedinjuju? Pitanje nije za plitke mozgove i neka ga preskoče, ako ikako mogu.
Jedina aneksija koja me zanima, je ona od strane Austro-Ugarske. U skladu sa vremenom to danas može biti Austrija.
I MAĐARIJA , S ORBANOM. TO BI BILA "DEMOKRACIJA"
Aneksija Istočne Njemačke bez direktnog izjašnjavanja građana na referendumu da li je legalan čin.
Pa ne, ali ja sam 100% siguran da bi istocnjaci (pored prosperiteta i slobode) izabrali STATSI rogonje i korumpiranu vladu... Mojne srat'!
Dodikova mantra , zanimljivo
jest vala. ugnjavise s onim anketiranjem.
Ha ha ha
Šta?? Hajd ako nemate većih problema, blago vama.
ja želim osuditi spajanje mongolije i perzije, ako su se uopce i spajali , ne znam..