Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ponovo amerikanci i izraelci booosnjoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo teorija zavjere nooroood znoooooooooo
Sad ce teoreticari zavjere reci kako je Putin sam sebi zaprijetio da ojača svoj ionako jak ugled. Dvostruki aršini kao prema Turskoj.
@Ministarstvo Joj ko prica o dvostrukim arsinima😂 U Nici ludak pobije onolike ljude, ISIL preuzme odgovornost, vi tvrdite to nije teroristicki napad. U Turskoj vojska izvede udar, njihov ministar kaze, teroristicki napad, vi svi, jeeesteee to je terorizam😂 Ma smjesno postaje. A to da je Erdogan rezirao, vrlo moguce. Moguce jer nestabilnost u Turskoj ne odgovara ni SAD, ni Evropi, ni Rusiji...s druge strane, Erdogan zavodi diktaturu i ovo je sjajan nacin da smjeni i zatvori sve svoje politicke neprijatelje, sto i cini.
@Lion7 Moguće ti najbolje znaš. Ali ja nikad nisam reko da u Nici nije teroristički napad. Naravno da jeste i treba iskorijeniti sve one koji tako razmišljaju. Ubijati nevin svijet nema opravdanja.