Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema kod Vladimira labavo...
Dobar potez,inace desna ruka rothchilda cija je porodica sponzorisala obadvije strane od doba napoleona,to rade i danas,a da se ne govori da su vlasnici svih centralnih banaka,ukljucujuci i nasu centralnu banku..Ako mislite da ste slobodni i da nasi zivoti ne zavise od ljudi iz sjene,razmislite opet..
To rujo, svaka ti se pozlatila, yebo demokratiju i slobodu medija, na ovakav nacin.
pitanje je zasto covjek od 90 godina i dalje zeli stvarati haose po planeti?....mozda mu se ne umire?
Tako i treba !!!
Ovaj je i kod nas u ratu kao humanitarac mutio
koja vojna sila je najjača na balkanu? u europi ili cijelom svijetu. samo usporedite. http://www.jutarnji.hr/ovo-su-najmocnije-vojne-sile-na-svijetu-hrvatska-je-zasjela-na-62--mjesto-na-listi--evo-koje-su-ju-zemlje-pretekle/1467965/
Zaprepastih se.
podrška gospodinu sorošu volimo te jarane društvo ljubitelja soroša alipašino
Cajtgajst stručnjaci znaju sve tajne ove naše planete. xD
ovo drina nasavjetovao putina da raotkrije vatikansku zaveru
Digtatura!!!