Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno je da u drzavama kao Venecuela, Srbija a i u nasem manjem entitetu svi klicu i svrsavaju od dragosti kada vide Putina ili kada neki njihov lokalni Rudonja nesto kaze protiv USA i EU, medjutim kada ih pitas u kojoj bi stranoj drzavi zeljeli da zive svi kazu u USA ili EU. Nikom ne pada na pamet da ide u Rusiju. Nema logike!
@EvelinSalt Imaju sličnu diktaturu.....
@kakokokoloj ma ima logike. samo sto tvoj talibanski mozguljak nema kapacitet da uvidi istu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad je na redu venezuela da se uvodi demokratija.
Rusija upozorila hahahhaahah. Nisma za agresiju jos jednu amerike , ali rusija . Ma daj ba
Vlahix.ba
Ovdje se ne zna ko koga je*e. Onaj hoće, ovaj neće pa tamo vamo. Ali na kraju nevini ljudi stradaju.
Interesantno je ovo koga Rusi podrzavaju I iza koga stoje taj je na samo dnu u svakom pogledu. Venezuela, Kuba, Srbija itd...
dobiju lizalo ....
"Naftom bogate zemlje", sve je receno, vrijeme je za Americke marince mirovnike da donesu malo demokratije
Inace rusija se nije mijesala u Siriji i Ukrajini. Inace Iran se nije mijesao u Siriji, Iraku, Libanu i Jemenu. Inace Turska se nije mijesala u gradic u Siriji. Svi su oni ghovna i glume postenjacine tamo gdje njihovog interesa nema. A gdje imaju koristi sektaske il novcane eto njih da dijele postenje. Americka politika ima mana al su Babo na globalu. I svi ce prije u ameriku zivjeti nego u pomenute zabiti.
@the_beg pricas o necemu o cemu nemas znanja. Saudija zabranjuje svaku vrstu terorizma i bilo koji pokusaj su osujetili i priveli. A iran je taj koji finansira terorizam sirom svijeta. svjedoci smo da su se umijesali u irak u siriju u jemen i mnoge druge drzave.
Ko podrzava rezim Venecuele treba mu besplatnu kartu i boravisnu i radnu dozvolu dati za Venecuelu i njihovu platu od 28$ Isto tako ko podrzava Sirijski rezim i Damask. Treba mu dati kartu i dozvole i zivot i rad u Siriji za 80$ platu.
@krilnik vatikanac k nozi !
PUTKO EHHHAAA PRODACU TE
au sta hoce sad ti venecuelanci,napali su united snakes sa sapunicama i ovi sad imaju legalno pravo da zastite ostatak svijeta od latin-terorista cija ideologija je napad na njihov nacin zivota (uncle sam want u & show must go on)...imal vecih terorista od ovih amera u historiji covjecanstva,pa faraoni bi ih se stidjeli
Istom se oni pobiše :) Prestava za ostale, NIKAD neće doći do sukoba SAD i Rusije, NIKAD. Ovo je samo skupljanje poena i prodaja oružja !
Sta ce smrdljivi kuroslavci Americka vojska bi njih samljela u roku od 24 sata.
kako rusija brine o nemjesanju ,a sta radi u ukrajini,siriji itd
demokracija mora doci u Venezuelu kao u irak, libiju, itd itd