Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi se ratuju protiva Amerikanaca u Siriji,Amerikanci protiv Rusa takodje u Siriji i sve to za dobrobit Sirijaca...Jesam dibro skonto
Djelimično je ispravno, i jedni i drugi se prepusavaju iznad glava Sirijaca dok u pozadini izvršavaju svoje planove. Asad je gad kao i svi oni. Sve je to jedna velika zakulisana igra sa svih strana u cilju svjetske dominacije. Jedini i stalni gubitnici su dobri obični ljudi a najviše djeca. Ne dao Bog nikom da se svjetske sile brinu za njega.
Treba novinare početi hapsiti sve redom zbog izazivanja straha i huškanja.
Amerika je najjaa svjetska sila bila i ostace...
Ratujte, je.bite se vise. Samo to radite na svojoj teritoriji, u Americi i Rusiji. Pogan najgora.
rusija jedina podrzava sekularnu i demokratski izabranu vladu sirije, jedini se protive izraelskoj aneksiji golanske visoravni i zahvaljujuci njihovom raketnom sistemu damask moze da obori projektile koji povremeno stignu iz tel aviva al bitno da su geopoliticki eksperti iz lokalnih kasaba procenili da i oni rade za cifute
Satrt ce ih amerikanci, ima da naprave ledomat od rusije
Sirija inace nije bogata naftom ,nije da nafte nema naravno ima je,inace je Sirija 32 zemlja na svijetu bo naftnim rezervama sa udjelom u svjetskim zalihama sa nekih 0.18%. Ovaj rat se vodi kao i svi drugi da se proda oruzje i ugodi Izraelu jer Izrael zeli zavladati citavim svijetom i u tome ima ogromnu podrsku USA,Saudijske Arabije i naravno mnogih drugih piona
Puno su se uskurčili Ameri puno nema na planeti tačke gdje nisu učestvovali ili gdje nisu umješali svoje prste od kraja drugog svjetskog rata pa do današnjih dana??!!A i svo je zlo došlo od njih ??!!
@Ludjo84AP moraju negdje trosit municiju
@CyberBosniak hahaha Ovo " I Srbima ako mogu" automatski stavlja Srbe jačim od Rusa.... Dobar, dobar...😀
Da, ali ni na teritoriji Sirije :D :D :D
lopovi kradu tamo a vamo lafo kuhaju izmedzu
Donedavno je vazilo pravilo, a jos je u odredjenoj mjeri na snazi da, kako kazu, da je Jevreja sto puta manje nego Kineza, a da imaju sto puta veci uticaj na svijetska zbivanja od Kineza.
Vitinka. . Tvoj jezik je srbijanski. U velikom dijelu Srbije se koristi vlaski pogotovu istocna Srbija. Preko puta tebe u Loznici mnogi govore ciganski. Ti u Bosni pricas mojim jezikom tj Bosanskim. Turski lijepo govorim i jako mi dobro dodje kada ljeto provodim u Antalyi.
@vitinka svw je narqvno srpsko najludi ste na srbijetu pa nmg da vjerujem koliko vi u proslosti zivite
Rat sa SAD bi bio kraj Rusije. Raspala bi se na nekoliko država. Tatari, kavkaski narodi i narodi u Sibiru bi istupili iz Ruske federacije.
polarizacija odnosa...hLadni rat -trka naoruzavanju i sl.. dok balon ne pukne i trkac ne crkne ...
Sve u svemu izgleda da ce najdeblji kraj izvuci Sirijci . Nato ako udari po Asadovim pripadnicima a Asad i Rusi po ovim na kontra strani - racunica je jasna.Treci svjetski rat nece izbiti jer to bi bilo ENDE za sve.
Šta li informer misli i šta li srbi sa kliksa misle o ovome lol kad su pisali kako Tramp treba da gazi šiptare i Bošnje a evo sad i na nejač pravoslavnu oće da napada.
@vitinka Ameri svakako gaze muslimane na bliskom istoku, to je činjenica al evo sad će da izgleda zaustave pravoslavnu kopiladiju koja ubija nejač sa bliskog istoka i da preuzmu taj posao od njih..
rijec nejac je rezervisana za srbe kao i recenica „srpsku nejac bacaju lavovima“
Rusi će napustiti SIriju i naći novu zemlju za testiranje naoružanja jer Usa je zaista superiorna u svemu..Diktator napokon ide sa vlasti nakon ubistva 500.000 gradjana Sirije..
A Miki Maus će da postane reis!
@BobaBG Već je postao u beogradu zove se "Muhamed Jusufspahic" ali dobro je da ga niko ne uzima za ozbiljno ugl dinastija Assad pada i rusi idu u ukrajinu da isprobavaju oruđe
PRIKAŽI ODGOVORE (3)