Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko će braniti čovječanstvo od terorizma ako neće komunisti. Ko će spasiti muslimane širom svijeta ako ne će Rusi.
Ashad je na vlasti zahvaljujuci ISLAMISTIČKOJ TERORISTIČKOJ DRŽAVI,ona je ga spasila ,zbog ovih islamističkih koljača koji su bili sa AL QAIDOM Amerika nije htjela da bomarduje Damask u kojem je tiranin Ashad,zato islamistički koljači su preusmjerili klanje protiv svih koji nece pod njihovo
Za ove Asadove navijace i njihove "argumente" samo par cinjenica: Milosevic je bio legitiman predsjednik jedne republike, a kasnije i drzave koja je zapocela rat na ovim prostorima. To ga ne amnestira za ono sto je napravio. Adolf Hitler je takodje bio legitiman Kancelar Njemacke. Da li ga to amnestira za ono stoje napravio? Pozivanje na legitimnost jednog diktatora u ovom ili bilo kojem slucaju je budalastina. Sa druge strane je korijen krize na Bliskom istoku. To je puno vece i od Asada, Sadama, Gadafija,... Na zalost, 4 miliona izbjeglica i vise stotina tisuca poginulih. Unisteni zivoti par desetina miliona ljudi je skupa cijena za to.
A evo i srpskih intelektualaca. Da si malo izucavao povijest vidio bi da ste vi Srbi imali puno prisniji odnos sa Turcima nego Hrvati, Bosnjaci, Albanci i mnogi drugi. No to nije tema emisije. Ako vec pitas o Jugoslaviji, ona je prestala postojati onog trenutka kada je umro Josip Broz. Ovdje bi jutra mogli raspravljati o razlozima krvavog sukoba u ex-Yu, i uzalud bi bilo jer maleni mozgovi lokalnih nacionalista ionako ne mogu primiti dodatne informacije niti mogu raspravljati na jedan civilizirani nacin (samo pogledaj koliko si uvreda uspio utrpat u par recenica). Ako zelis raspravljat s nekim sebi ravnim na pogresnoj si adresi.
Ovaj srpski intelektualc se malo zbunio, pa je od nervoze prvo opalio pozitivnu ocjenu na moj komentar, a onda negativnu. Smiri se. Polako. Nije NATO bombardovanje pocelo. Zavrsilo je to 1999-te.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ISTINA O SIRIJI https://youtu.be/vrHrUAGMbAc
a rusi napuštaju vojsku kad čudnu da će ih poslati u siriju
nisam,evo linka http://www.gazeta.ru/politics/2015/09/16_a_7760297.shtml
kad se to prevede da se naslutiti da ruje pune gaće kad čuju da će se skačiti sa isilom,biće glava na leđima koliko hoćeš
I treba da gradi, da odjebe vise amerikance koji su jad nanijeli tamo