Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve su oni i izmislili od Bin Ladena,El Kaide ISIL itd,govna nevidzena...
Otkrio si toplu vodu
A,to znam i ja -obicni smrtnik..to je vec davno isprobana fora kroz istoriju,samo sto su se imena mjenjala ali sistem ostao isti..zavaraj planetu i pojavi se kao oslobodilac..to su sve ideje Jevreja i njihove opsjednutosti muslimanima..i cilj je jasan-prikazati ostatku planete da ko god ima ime muslimansko -da je potencalni terorista..i dobro im ide nazalost veliku.
Eto nek ste vi cisti, isti k drugo pakovanje
Ma samo se treba rusiji okrenuti pa neka onda EU postavlja uvjete nailovoj materi
jel ovo sergej serpski brat kaze,pa onda mora da je istina kako da ne serdzi hahhahaha
a šta je vaš ruski ili putinov izum, dokopati se sirije izaći na "toplo" more sa vašim naoružanjem i okupacijom iste, podržati diktora assada, uništiti oporbu, prodati što više svojih nikad dokazanih raketa itd. sirija vam nema snage, moći, niti hrabrosti da vam poruči da ste okupatori njihove zemlje kao i svi ostali. niste vi došli u siriju iz ljubavi prema muslimanskom narodu.
To je svaki Klix-ovac znao, a sada kada to Rusi kazu i serbi ce v(j)erovati...
Amerika je podrzavala javno sve grupe koje su se borile protiv Assada i naoruzavala ih preko Turske. Sve se mijenja kad su kozojebci iz Isisa odsjekli glavu americkom slobodnom novinaru i tada dolazi do soka u javnom mnjenju u USA. Tada je Obamina administracija bila primorana da ih proglasi teroristima i okrece list. Rusi ulaze da podrze Assada, ostalo znate.
Haj ne rise pijanduro ruska