Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pona podrska legalnoj vojsci sirije u borbi protiv domacih i stranih kozoyeba bolesnjaci muslimajmuni na aparatima :))))
Pobunjenici da lažiraju napad na sebe?? Tako si tvrdio i za Srebrenicu i Markale i tuzlansku kapiju
ma ja snimci iz kojih baca burad tnt-a i hlora su lazni , vjerujte sta lavrov kaze ...
kao srbi,sve "nevinasca" sve im "neko" namjestio pokolje
Vidim ove u lukavici sinoć u sitne sate nešto isto kao zamotani tepisi istresaju iz kamiona u temelje nove zgrade.... sve mi je to sumnjivo?!?
Korisničko ime : AsimSarajlic E-mail adresa : [email protected] Lozinka : bakirbakir1 nek neko uzme profil , dosadiJo mi
lozinka je bakirbakir11 , sorry nek neko promijeni lozinku
@AsimSarajlic hahaha vidi radi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba samo ubijati Islamske Teroriste. Ubiti Islamistu je dobro za svijet. Želimo svijet demokratije i ljudskih prava bez Islamskih terorista
zanimljiva ta tvoja "demokratija" :D
Sevap je ubiti cetnika!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Rusi i Amrei se yebu a drugi na-jebu