Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodali bi ga i Americi za dobru cijenu. Šta je tu nejasno kod biznisa
Putin treba lovu. A servis ima super marge. Erdoan je isto kupio jednu par komada za 2,5 milijardi dolara ali još leže u lageru. Ta je tehnika skupa, instaliraš pa održavaš. Bez Rusa neide.
Moraju poručiti dok je trump još predsjednik. Kad Biden dođe na vlast postoji mogućnost rata sa Iranom
Cifuti i Ameri na aparatima.
Keyboard ANALitičari se zahuktali.
eno ima armenija taj S pa se azerbejdzanski dronovi igraju s njima...sta bi im tek americki radili
Kako ce se ovo isporucit
@InspektorMurga u kutiji od cipela
caspian sea
Hebale vam rakete matere da vam heble..
Kako je čudno sto Erdogan koji se "bori" za palestince nikada nije kritikovao Trumpa koji je kao prvi americki predsjednik priznao Jerusalem i Golansku Visoravan kao Izraelskim.. Brko samo kritikuje antidiktatorske demokrate.. nikada nije kritikovao Putina za negiranje genocida u Srebrenici (Veto pri UNu) niti sada spominje da su u Armeniji stacionirane ruske snage...
Ali zašto u naslovu... i pored zabrana. Zabrana ističe. Nisu samo Rusi bili protiv produženja zabrane. Pokušali Amerikanci u SB ove godine produžiti, ali ih samo Dominikanska Republika podržala. EU gospoda suzdržana... Hoće i oni dio kolača. Fino Rusi rekli nakon isteka zabrane razmatrati.
Rusija ima svoju vojsku u Armeniji.. to je nesto sto se u našim medijima skriva.. ne znam zašto...
Nama bi to Iran djabe dao
hahahahaha sta je ba ovo ljudi pa ovo more raznijet 87% zemlje
interesantna igracka
Ovakve raketne sisteme je dobila i Armenija...
Bravo za Ruse , ko hebe patka Donalda i njegove lude poteze i sankcije, zakuhao sa Kinom, sa Rusima, sa Iranom , debil misli da je najpametniji na svijetu