Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zagrijavaju planet da bi svima bilo toplije
I sad su Rusi krivi jeli? Pa gospodo nije Rusija ta koja je odlučila da se smanji ili ukine plin Europi. Ta odluka nažalost nije donesena ni u Europi nego preko bare.
Jok eto ja sam kriv.
Rusija je sama odlučila da uđe sa svojom vojskom u drugu suverenu državu tj. da je napadne. Rusko ubijanje Ukrajinaca iz preventivnih razloga zahtijeva svaku vrstu bojkota Rusije. Odreći se ugodnosti automobila ili grijati se na alternativni, skuplji način, je samo mali doprinos u borbi protiv agresora.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DAJTE NAMA MALO TOG PLINA... bio bi sevap...ovi naši će nam krv na slamku popiti zimus sa šatro pričama o poskupljenju i sve već poznatim folovima!!!
Imal' trenutno u svijetu destruktivnije politike od ruske?!?
Rusija napada Ukrajinu.. Ukrajina u ratu, ljudi ginu, a ukrajinci sa najnovijim automobilima dolaze na more u Hr, Crnu Goru, Tursku. Odsjedaju u najskupljim apartmanima. Pitam ja jednu ukrajinku reko kako ste vi na moru, a zemlja vam gori. Kaze "vidjeli smo mi i gore stvari." Neka mi neko objasni kakav je to rat onda ?
Prvo treba da naučiš šta je razlika između instrumentala društva i instrumentala sredstva.
Nisu normalni
Sijeku granu na kojoj sjede. Možeš kako hoćeš ali ne koliko hoćeš. Kolo sreće se okreće. Sve to su mogli unovčiti i dati narodu Rusije da bolje žive al eto malom treba i rat da ga po nečemu pamte.
Opraste sa ovim americko-britanskim analizama
Rusija na koljenima.... Gledam juce statistiku, samo u februaru i martu rusiju je napustilo skoro 3% stanovnistva. To je uglavnom visokoobrazovani kadar, mahom se prebacili u Tursku, Armeniju i jos par zemalja... 3% najproduktivnijeg stanovnistva, to je vjerovatno 30% GDP-a.
Ahaaa
3%, teško lupetanje. Činjenica krim + Donbas + Hersonska oblast donijelo je Rusima još 8 miliona stanovnika uz ponajjače rudnike uglja u Europi. Donbas je rijetka samoodrživa regija u exUkrajini
dva kepeca će iz neznanja na ovaj ili onaj način vratiti Rusiju u srenji vijek ili će dovesti do nuklearnog sukoba.
I to sto se zna ! A koliko ih je ukupno ? Rusija ide na koljena !
Boli ovo Rusiju, niste ni svjesni koliko. Novcana pipa je pritegnuta, problemi se polako ali sigurno gomilaju i samo je pitanje vremena kada padaju na koljena.
Grijaćemo se i na gumu i na gaće stare samo neka je Rusija u problemu
To znaci da gube dnevno 10 miliona, a imaju troskove. A to je samo kap u moru gubitaka koje je rusija sama sebi nicim izazvana napravila. Jos kad budu ratnu stetu plachali.
Ima se može se