Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'Država na kolenima' zbog sankcija trenutno ima u izgradnji 2 nosača helikoptera, 7 fregata, 28 korveta, 2 velika desantna broda, 5 velikih patrolnih brodova, 5 minolovaca i 20 podmornica... Šta bi tek bilo da im nisu nametnuli sankcije, pitam se... 😛
Putin se razmahao i ne vidim ko ga može zaustaviti....
Kome.....90% vojnog naoruzanja stoji u hangarima i kupi prasinu
glad naroda
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koliko rusi Smrde, to je nevjerovatno
Smrdljiva. rusija
Srpski šupci postaju vlažni
Jeste naporni više da šugavim i smrdljivim kozjacima. Opraste brate više na ruke
Vrijeme da "obnove" flotu staru 60 godina. Ruske kujetine 😂😂😂 🇺🇲🇩🇪💪💪
Proizvodi li Rusija išta osim oružja? Gonite se više u 3 PM i vi i oružje !!!
da bas
ko ih j
BH treba cim prije napraviti juznu interkonekciju i osigurati dostavu plina koji nije iz Rusije. Rusija srecom ima ogromnih problema u vojnim projektima, sto zbog nedostatka novca sto zbog sankcija, medjutim kad tad oni ce izgraditi modernu vojsku i mornaricu te ce poceti vrsiti jos jaci diplomatski pritisak na slabije zemlje poput nas. Njih se treba ozbiljno shvatiti.
Kakvu crnu flotu, jedini nosač aviona koji su skuckali još za vrijeme SSSRa pluta okolo zahrđan jer jedini dok koji su imali za prihvat brodova te veličine je potonuo zbog neodržavanja.
sta vrijedi nosac aviona kad dodje podmornica nuklearna i potopi ga za 20 sekundi
Ma bzvz bacanje para. U nuklearnom ratu nema pobjednika.
a korona?!
Sve sto oni imaju amerika ima odavno, i puno vise...ali svejedno svaka cast njima za modernizaciju...
I moraju. Imaju sve manje stanovnika.