Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
amerika skupa sa zidovima i arapskim slugama iz rijada i dubaia rusi avione iznad Rake
Intervju Dimitrij Rogozina i kako je isprdao amerikance... https://youtu.be/D_L1Ie8ggEI?t=253
I Trump i Putin sjede za istim stolom.
Vala da hocete se porokati pa da malo vidite i vi kako je nama.
@Svercer Ma nek bude sta bude, mi smo navikli, oni nisu.
zanimljivo da niko ne da eufrat ni rusi ni ameri a ni turci. “Neće nastupiti Sudnji dan dok se Eufrat ne povuče sa brda zlata, brda zbog kojeg će se ljudi međusobno ubijati, od stotine će biti ubijeno devedeset devet, svaki od njih će tada reći: ‘Da mi je da budem onaj koji će ostati živ.'” (Buhari,13/78)
Te njihove spijunske igre ce ih na kraju kostat glave izmedju sebe, a bojim se da i nas nebudu kostale.
Narod u rusiji na rubu gladi, zive da prezive, a putin glumi ratnika velikog bori se za izvor nafte dok ne bude sravnjen sa zemljom
Ova Rusija bolje da se fokusira na svoju propadajuću ekonomiju.
@zuHorse http://www.totalcar.rs/mercedes-u-rusiji-iduce-godine-otvara-novu-fabriku-2017-01/ @Srboljub55 da im rasPutin zavrne pipu pola jEvrope bi se posmrzavalo a o fabrikama bolje da ne govorimo..u Nemackoj npr pola fabrika koristi gas al eto, bosnjacki eksperti sve znaju sam jos da prevedu EU upitnik :-)))
@zuHorse naravno...bio bi to strasan udar na rusku ekonomiju nesumnjivo..al ja ovde posmatram efekte na evropsku ekonomiju.Daklem, nikom nije u interesu da se igra sa rusima iz mnogo razloga
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Opalio im Putin zonu ZABRANE LETA ! Eh sa tugom se sjećam kad su Amerikanci nad Jugoslavijom udarali Rusima i Srbima zonu zabrane leta. NEma tome ni 30 godina ! Vremena se mijenjaju. Da je Putin u Crnoj Gori ubio Milu Đukanovića sad bi ista zabrana AMerikancima važila i iznad BiH, Srbije, Makedonije, ALbanije ( nekadašnjeg glavnog saveznika RUsije) , Crne Gore svakako a možda i Grčke pa i Bugarske i Rumunije, a zabranu nad TURSKOM VEĆ IMAJU !! :((
Šta, Ameri imaju zabrane letenja nad Turskom ? Jesi li znao da je Turska član NATO u kojoj Ameri imaju vojne baze i svoje avione ? Sve američko što poleti u Siriju, polijeće iz Turske i u Tursku se vraća.
@sezam.susam Imaju samo ne smiju iz njih više da lete iznad Sirije osim onoga što Putin odobri. A Putin je vršio nadzor na tom BAzom odakle je i krenuo državni udar i dojavio jaranu Erdoganu . Da nije sad bi bio Erdogan bio na dnu bosforkog moreuza :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidi im ovih krntija od aviona
Tona videa na YT kako se raspadaju u letu!!! hahahah
@Srboljub55 turcinee imas li traktor