Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budimo realni, svi ponekad zelimo ovo uraditi sagovorniku.
Umjesto da gledaju uzivo izvlacenje kruzera Costa Concordia k'o sav normalan svijet, oni uhvatili pucati jedni po drugima. Pu.
...i to zbog nakog imanuela kontejnera...
Sreca pa si se slozio sa mnom, vec sam krenuo u podrum po pusku za svaki slucaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nisam čitala al sam gledala istoimeni film :D
ja u kafani objasnjavam liku da Fromm ima validne kritike na Freudove teorije, a on meni samo kako je Freud otac moderne psihologije i da to sve nema smisla, bez da iznese ijedan argument.. dzanelem', pukne mi film i nasutam lika meracki.. potpuno podrzavam ovo pucanje
ko zna koliko su krvi imali u alkoholu
Razgovor na bosnaskoj pijaci: - "kajisija - breskva, kajisija - breskva, ma kajisija -breska, e evo metak više bem ti i kajisiju i breskvu".
Kad će se kod nas, neko, zbog ovakog nečeg, posvađati......!!!???
Pa sto gumenim???
...željan dobre, argumentirane rasprave...
To je to
haha ovo mi je najbolji dio Rusije i ostalih istocnjaka. Gledao sam video s Cernobila (ulazili unutra zbog istrazivanja), gdje se dva visoka naucnika, fizicari posvadjali i zamalo potukli dok nose gas maske oko nivoa radijacije koji im instrument pokazuje. Jaci pobjedjuje, tamo snaga caruje, a um, eto ebiga koristi ga ako imas.
...sojuzi, migovi, icbm raketle...
Uglavnom nije bilo bez razloga.
...i sad ti reci nekom da je "filozof"...aj, stisni...
Možeš sve ali mi Kanta ne diraj...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ajd barem covjek ima neki razlog a ne ko Mevlid jednostavno iz cista mira dosao pucat po Sarajevu.
Ovako i kod nas svađe završavaju... pucanjem!!
...da je dostojevski živ, napisao bi remek-djelo od ovoga...filozofija, rus i neđe mora bit' bar malo votke i otadžbine...za remek-djela...