Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
narod sirije, jadne zene i djeca i stari ljudi.. molite se za njih, svi vi koji ste vjernici.. tuga i zalost... nikada ne znate ko je tu nastradao?? neki buduci genijalac, koji bi vas sviju spasio od zla i nedace..ah, zalosna ljudska bica
trebali su bašar i rusija ranije misliti o tome, a ne sad kad su dotjerali cara do duvara. ali šijski budalaši nikako da shvate da se velike stvari ne postižu glupim postupcima nego mudrim i pametnim. sad im eto čifuta i amera u avliju ... @Herzog , naravno da će Kurdistan biti slobodan, nezavisan i cjelovit. On će biti još jedna ruka u UN-u za slobodnu, cjelovitu i nezavisnu BiH! ;-)))
Naravno da je protiv slanja toboze \"mirovnih snaga\" ,taj scenarij smo vidjeli vec toliko puta da ga znamo napamet. Prvo USA i njegovi sateliti naprave problem u ciljanoj drzavi pa onda ili u ime \"demokratije \" direktno vojno intervenisu ili plan B instaliraju \"mirovne snage \" koje su direktno pod njihovom kontrolom i tako porobljavaju zemlje ...normalna i ocekivana reakcija Rusa !
Ovi Rusi nikako da se opamete, stalno podržavaju neke diktatore i zločince. Međutim, nije ni čudo kada je na čelu Rusije čovjek koji je davno trebao biti uhapšen i sproveden u Hag zbog zločina i genocida nad neruskim kavkaskim narodima.
Majka Rusija. Zgazit ce Sirija ove zapadnjacke placenike,tek onda ce nastupiti mir
Dragi turci,spremite se spremite za slobodan,nezavisan I cjelovit Kurdistan. Molla Mostapha Barzani.VOZDRA HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACE