Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu mi dragi ni jedni ni drugi ali ajmo realno ako su Rusi narusili zračni prostor mislim da je bilo drugih rjesenja i da nije bilo potrebe za obaranjem aviona i ovako mi zvuči kao da su jedva dočekali nisu to "muda " kako neki govore , nego vrhunac debilizma i nepromisljenosti
Tako je, turcima krivo da rusi bombarduju njihovu bracu iz idila i jedva docekali da sruse avion. A za to nikako nije bilo potrebe, nisu nicim ugrozavali tursku. A turska pogan svakodnevno ulazila u sirijski teritorij.
Hahaha, jakih sankcija, nema dalje. Rusi su bas pali k..cu za usi. Srbi se nadali napadima na Ankaru, a ovi mole Erdogana za izvinjenje.
Ko je rekao da ja prizeljkujem rat? To moze skontati samo glupan kao ti. Prije svega mi je zao sto su uopste Rusija i Turska dosle u bilo kakav sukob jer je zapad ocito to i zelio, a moja opaska se odnosila samo na tekstove objavljene u Kuriru, telegrafu i slicnim medijima koji su najavljivali haman pa sravnjavanje Turske sa zemljom, a velika vecina Srba svrsavala na to i sjedila ispred televizora da ne propuste pocetak paljbe. Nisu ni Rusi budale, znaju da bi ulazak u rat sa Turskom znacio da ce ih zapad fino pustiti da se ispucaju pa ih onda pojesti za dorucak.
zar ima Srba koji se zalažu za mir?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Napred Partizan! 🇷🇺🇷🇸🇷🇺🇷🇸
Ma rusi samo mogu da placu, i da spominju da Erdogan "islamizira" Tursku, u kojoj velika vecina stanovnistva praktikuje Islam... Malo se gubi...
ima li bosnjaka u turskoj?...ako ima ima i terorizma
Rusi postuju Islam zato sto imaju poveliku procenat muslimana u drzavi, i moraju im postovati sva prava da bi imali jaku i stabilnu drzavu... Pametno, i posteno...
BS armija https://youtu.be/4hxUlCJ1XPE
I moja zena bojkotuje Erdogana. Kaze nece vise gledati turske serije :-]
cudo da imas zenu kakav si smrad
Depozito Kamata 2 Eh sine, kakve zena ili bilo sta veze sa sprdanjem na klixu ima. Kad naucis sta znaci trolanje lakse ces sve svariti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)