Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svjetski teroristi roknuli lokalnog teroristu i jos se time hvale...isto ko amerika lol :D
a vidi lijepih mojih "bošnja i muslimančina" sto lupaju po crvenim rućicama....pravo ste olićenje demokratije i svega onog sto vam serviraju majmuni sa zapada i svi ostali koji zele da budete kao i oni....pa nema veće demokratije,pravde i svega sto je najispravnije od islama.....
@klix Čečenski vođa koji je osumnjičen za niz terorističkih napada je bio na poternici Rusije, SAD-a i Vijeća sigurnosti UN-a zbog organiziranje više terororističkih napada, otmica, ubistava i drugih teških krivičnih djela, piše RT. hajd' se dogovorite, hocete li koristiti ekavski ili ijekavski, oba u jednoj recenici, bas i ne idu.
paradoksalno ali...sloboda za ceceniju i ....jedan ekstremista manje.
Ova budala je pretila koliko znam Rusiji pre pocetka OI...E sada,ja samo ne znam,sto se neko kaci sa jacim od sebe??? Mani se budalastina,uzivaj u zivotu...Kakav terorizam,zene,pice,provodi to je trip a ne puska!
Nije po Islamu ubijati civile i bombama raznositi razne objekte u kojima su civili...Da su im mete bili vojska i vojne baze,ne bi se imalo tu sta reci....
neće biti kuće na dunjaluku u koju neće islam ući.......akoBogda
zato sto je musliman i ima bradu..........
a po cemu je terorista i po cemu je zloglasni............