Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije nego li neko od vas pomisli da prihvati ovu pruženu slanu ruku ruske vlade preporučujem mu da pročita knjigu "Sedam hiljada dana u Sibiru" koju je napisao Karlo Štajner. Možda će mu "vehabije" , " muslimajmuni", "džihadisti", "Islamski teroristi" izgledati u očima malo drugačije. Tip nije ništa slagao. Bio je tamo.
Sad ce vehabije napustiti Maocu i Osve pa u Sibir..
obecana zemlja za dodika i njegov narod idealna prilika vodi ih dodo pa nam olaksaj svima
Sumnjam da bi se i kod nas mnogi odlučili da uzmu zemlju i odu negdje na selo (npr. Kratine, Šušnjari, Lukomir,.....itd..).
drage baćuške, bez ikakve nadoknade, poklanjamo vam naše mudrepolitičare da ih naselite u tu divljinu. Hem vama dobro, hem se mi riješimo belaja
Sve je to fino... ali moraju popraviti natalitet... Tu država mora da pomogne i motiviše ljude povlasticama..
Pa Luno draga kad uđe na toplo onda se sve raširi.. :-)
Hm Luno... pa i nije baš tako... ima to svoje čari... al' da ne filozofiram..:-)
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Poslije jos jedne "" oluje "" mogu vlahochetnici na "" hladjenje "" u majku rusiju. Kao nagradu dobit ce besplatno ledenu zemlju i nemoraju se kuhati na ovim vrucinama. Fino, fino
pisamtebe ...opusti se..ti nisi zasluzan za bilo sta u vezi RS..ti si obican smrad..i ovim putem te selamim druze moj:)