Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ove BALISTICKE rakete ne prave za BALIJE.. Nesto mi sumnjiv naziv raketa...
EVO I MENE CARIGRADSKA KOPILAD BALIJACI JESTE ME SE UZELILI zivioooooooooooooooooooooooooooooo PUTINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN MEDVEDOVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV I SRPSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA REPUBLIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Naravno jedino ne piju Rusiji krv,jer znaju kako izgleda kad Rusija samo poprijeko pogleda a kamoli kad skine kaiš.Sva guza crveni od batina.
A šta to nude Amerikanci?Krš iz prošlog vijeka.Samo naprijed majko Rusijo.Treba američkoj stoki stati u kraj,i njihovim konjušnicama ovdje na Balkanu i u svijetu.Ovo je dobra vijest, i treba ovakvih vijesti biti svaki dan.Od završetka drugog svijetskog rata pa sve do dana današnjeg cijelom svijetu piju krv.