Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi prvi izasli sa vakcinom koju su zapadni lobiji preko medija na sve nacine pokusali ismijati i obezvrijediti, a kako vrijeme odmice pokazuje se veoma dobra i sigurna.
Fadil Novalic: “iz samog vrha branše, što vi se reklo-duple” 👌🏻
Sve grupe su "Korona".
Tviter blokira oficijalnu stranicu Sputnjik-V pa vraća.... nije ni čudo sto je najbolja, a najbolje sto je jeftina...
biće vakcinises se dobiješ ladu
Mix 2 u 1. Ne smijes vise biti bolestan odmah si ko ker.
Za one koji planiraju primiti rusku . 2 nedelje prije I 2 mjeseca nakon primanja nema Duhana, Alkohola I Kafe. Kako ne bi imali nuspojave. Ni jedna od c19 vaxxina nije dobra.
Treba zabraniti ispitivanja na životinjama.Preći odmah na ljudotine.Nisu životinje ništa krive što neki pavijani žele proživjeti život da ne budu nikad bolesni itd.Pa to nema ni u crtanom filmu.
Velika britanija tereti kineske biohemičare za napralvjenu grešku..
hahahahaha, kako da ne
Opet Rusija planira?!🙈🙈🙈
Ista stvar