Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko se sjecam i amerikanci su taj isti tomahavk ukrali i izucili od indijanaca 1860
'ta će Rusija ☺☺☺
Tomahawk je već zastario projektil. U upotrebi preko 30 godina. Ako ga do sad niste sustigli tehnološki, onda ste u gabuli tovariši.
tačnije 46 godina.Od 1972.
@katonix9, Tomahawk je uveden u redovno naoružanje SAD-a godine 1983.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je li ovo isti onaj novinar sto mi je prosli puta izbrisao komentar kada sam dao do znanja da je nepismen? Ajde, svega ti, sam svoj clanak procitaj dva puta zaredom i sam sebi objasni tko zeli izruciti taj Tomahawk? Jer ako Sirija zeli imas zatezanje svijeta na jednu stranu,... ali ako Rusija zeli da ga izruci imas zatezanje citavog svijeta u drugu.... Ovo je vazno za nas neupucene da nam objektivno, precizno i jasno objasnis! Nemoj vise dokazivati da si nepismen, svega ti! pozdrav!
Ne može on loše napisati koliko ti loše čitaš. Piše "izučiti" a ne "izručiti", bem te ćorava. A možda ti misliš da je to jedno te isto?
@dzabatiban A jooj. Ne mogu 1000% reci sta je pisalo,... ali ja se kladim da rade lekturu teksta "on the flow". vo, sada to nije uopste taj tekst, vec nekih par recenica bez veze.... Ja bih rekao da je originalno pisalo izruciti,... mada ne mogu sada biti 100% siguran. Hvala za opasku u svakom slucaju.
Tekst je zbrda zdola... nista povezati.
DAti ga ekspertu Šešelju da ga gazi i pali ... sve dok ne eksplodira !
Pa kakav je ovo tekst, niđe veze
koji glupi novinari . Sirija je Rusij vec isporucila te rakete a za uzvrat ce Rusija Sirij prodati s300 alo ba Travnik zurnalistika?
Univerzitet u Cajnicu hahahaha.